خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 09 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسیدگی به ۸۹ پرونده کثیرالشاکی برداشت غیرمجاز اینترنتی در سال ۱۴۰۳

اعتماد | همه | چهارشنبه، 06 فروردین 1404 - 16:12
رئیس پلیس فتا کشور از شناسایی و رسیدگی به ۸۹ پرونده کثیرالشاکی برداشت غیرمجاز اینترنتی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: طی بررسی پرونده‌های مرتبط در طول سال، ۱۵۳ نفر از اعضای این باندها در استان‌های مختلف کشور دستگیر شدند.
جعلي،ارسال،كاربران،بانكي،پليس،كشور،باندها،غيرمجاز

رئیس پلیس فتا کشور از شناسایی و رسیدگی به ۸۹ پرونده کثیرالشاکی برداشت غیرمجاز اینترنتی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: طی بررسی پرونده‌های مرتبط در طول سال، ۱۵۳ نفر از اعضای این باندها در استان‌های مختلف کشور دستگیر شدند.
کد خبر: 705441 | ۱۴۰۴/۰۱/۰۶ ۱۵:۰۸:۲۴
سردار وحید مجید در تشریح این خبر با بیان اینکه این اقدامات با بهره‌گیری از روش‌های فنی، سایبری و پلیسی تخصصی و در راستای بررسی پرونده‌های برداشت غیرمجاز از حساب‌های بانکی در سراسر کشور انجام شده است،گفت: اعضای این باندها با شگردهای مختلف از جمله ارسال پیامک‌های جعلی، اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب‌های بانکی کاربران می‌کردند.
به گزارش ایسنا، این مقام ارشد انتظامی در توضیح شیوه فعالیت این مجرمان سایبری، گفت: مجرمان با ارسال پیامک‌های جعلی که به ظاهر معتبر است، مانند پیامک‌های مرتبط با سامانه ثنا یا سایر ارگان‌های رسمی، شهروندان را فریب داده و آن‌ها را به کلیک روی لینک‌های آلوده ترغیب و این لینک‌ها افراد را به صفحات جعلی مشابه سایت‌های رسمی هدایت کرده و اطلاعات بانکی آن‌ها را سرقت می‌کنند.
وی افزود: این باندها کاربران را به دانلود نرم‌افزارهایی ترغیب می‌کنند که در ظاهر معتبر به نظر می‌رسند اما حاوی بدافزار هستند.
پس از نصب این برنامه‌ها، اطلاعات بانکی قربانیان از طریق همین صفحات جعلی یا بدافزارها سرقت می‌شود.
همچنین، بدافزارها پیام‌های جعلی دیگری را از دستگاه قربانی برای دیگر کاربران ارسال می‌کنند که باعث گسترش دامنه کلاهبرداری می‌شود.
سردار مجید تأکید کرد: با وجود هشدارهای مکرر از سوی پلیس فتا، بسیاری از شهروندان همچنان به پیامک‌های جعلی اعتماد می‌کنند این پیام‌ها معمولاً از شماره‌های شخصی ارسال می‌شوند در حالی‌ که پیامک‌های رسمی ارگان‌هایی مانند قوه قضائیه تنها از طریق سامانه ADLIRAN ارسال می‌شوند و هرگونه پیام مشکوک از شماره‌های ناشناس جعلی است.
رئیس پلیس سایبری کشور از شهروندان خواست تا هوشیار باشند و به پیامک‌های مشکوک یا دارای لینک پرداخت اعتماد نکنند.
به گزارش سایت پلیس، سردار مجید توصیه کرد که کاربران قبل از کلیک روی هر لینکی، صحت آن را از مراجع معتبر بررسی کنند و از دانلود اپلیکیشن‌های ناشناس خودداری کنند.