خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 09 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئولان باید در انتخاب کارشناسان دقت بیشتری داشته باشند

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 06 فروردین 1404 - 16:54
مفسر قرآن کریم گفت: امروز بسیاری از تصمیمات کشور از سوی کارشناسان اعمال می شود که مسئولان باید در انتخاب کارشناسان به این موارد توجه داشته باشند.
مشورت،ابوالقاسم،قم،بهره،زمينه،علميه،حاج،استاد،حوزه،خطا،آيات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحاج ابوالقاسم دولابی امروز در سخنرانی قبل از مراسم ترتیل خوانی حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها با تبیین آیه دیگری از آیات پویش طرح ملی زندگی آیه‌ها گفت: شوری موضوع بسیار مهمی است و در برخی از آیات قرآن به موضوع بهره گیری از خرد جمعی و مشورت جمعی تاکید شده است.
استاد حوزه علمیه قم گفت: کسانی‌که کارهای خود را با مشورت پیش می‌برند، سعادتمند هستند و انسان‌های عاقل و مؤمن از تجربیات دیگران بهره می‌برند و از این طریق تلاش می‌کنند به تصمیم پخته‌ای دست یابند.
حاج ابوالقاسم عنوان کرد: مشورت در ابعاد فردی و اجتماعی است که در این زمینه یکی از مصادیق مهم در زمینه مشورت، برگزاری انتخابات مختلف است که حاکمیت در این زمینه از مردم مشورت می‌خواهند و مردم نیز باید در این عرصه به حاکمیت مشورت دهند.
وی افزود: پیامبر اسلام در بسیاری از موارد با دیگران مشورت می‌گرفتند و حتی ممکن بود نظر دیگران را که با نظر خود تفاوت داشته است را انتخاب می‌کرد.
مفسر قرآن کریم گفت: گاهی خداوند مطلوبی را بر زبان دیگران جاری و ساری می‌کند و با مشورت با دیگران می‌توان تصمیم بهتری بگیرد.
وی ادامه داد: لقمان در وصیت به فرزندانش می‌گوید در سفر از مشورت دیگران بهره بگیر و در مشورت دادن به دیگران نیز تلاش زیادی جهت مشورت دقیق انجام بده.
حاج ابوالقاسم با اشاره به فواید مشورت در امور گفت: مشورت احتمال خطا را پایین می‌آورد و وقتی انسان از تجربیات دیگران بهره می‌برد علمش نیز افزایش می‌یابد و درصد خطا او کاهش می‌یابد.
استاد حوزه علمیه قم گفت: مشورت باعث می‌شود تصمیم‌ها پخته‌تر شود و اعتماد به دیگران نیز افزایش می‌یابد.
وی تاکید کرد: مشورت در اموری است که به مردم واگذار شده و در اجرای احکام شرعی مشورت معنایی ندارد.
استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: جامعه اسلامی باید احکام الهی را اجرا کند و در تصمیم‌گیری های مختلف باید مشورت کرد و البته از هر کسی نباید مشورت گرفت که امام علی علیه السلام در این زمینه می‌فرماید با افراد بخیل نباید مشورت کرد و از انسان ترسو، عجول و خسیس نیز نباید مشورت گرفت چرا که آنان به خدا بدگمان هستند.
حاج ابوالقاسم افزود: امروز بسیاری از تصمیمات کشور از سوی کارشناسان اعمال می‌شود که مسئولان باید در انتخاب کارشناسان به این موارد توجه داشته باشند.
انتهای پیام/