خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 09 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترافیک در محور چالوس سنگین شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 06 فروردین 1404 - 18:18
مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت:ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) محدوده سیاه بیشه، انارک، مکارود و مرزن آباد گزارش شده است.
محدوده،جنوب،شمال،مسير،–،محور،سنگين،ترافيك

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - ایمان محرابی نیا مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور با بیان اینکه ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) محدوده سیاه بیشه ، انارک ، مکارود و مرزن آباد و ترافیک سنگین در مسیر (شمال به جنوب) حدفاصل ماسال تا تویر را شاهد هستیم گفت: ترافیک سنگین در محور هراز مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل لاسم تا زیار ، حدفاصل وانا تا بایجان و محدوده کلرد و در مسیر (شمال به جنوب) محدوده های کلرد ، بایجان و شنگلده گزارش شده است .
وی ادامه داد: ترافیک سنگین در محور فیروزکوه مسیر (شمال به جنوب) محدوده های زیرآب و پل سفید، آزادراه قزوین – رشت مسیر (شمال به جنوب) محدوده های سراوان ، امام زاده هاشم و ورودی شهر رودبار گزارش شده است.
وی در خصوص آخرین وضعیت جوی ترافیکی سایر محور ها هم گفت: ترافیک سنگین در آزادراه تهران - کرج – قزوین حدفاصل شهرک جهان نما تا پل کلاک و محدوده گلشهر، آزادراه قزوین – کرج – تهران محدوده های حسین آباد ، پایانه شهید کلانتری ، استاندارد و پل فردیس و محور شهریار – تهران محدوده شهر قدس گزارش شده است.
محرابی نیا درباره آخرین وضعیت جوی هم گفت: بارش برف و باران و مه گرفتگی در برخی از محورهای استان های گلستان ، سمنان ، خراسان رضوی و خراسان شمالی را شاهد هستیم