خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 09 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه آهن روی ریل امنیت/ سفر‌های نوروزی تا کنون در امنیت کامل سپری شده است

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 06 فروردین 1404 - 19:41
مدیرعامل راه آهن گفت: با تلاش‌های کلیه کارکنان بخش‌های مختلف راه آهن و حضور پررنگ پلیس راه آهن، دور اول سفر‌های نوروزی در امنیت کامل سپری شده است.
آهن،پليس،ريلي،امنيت،حضور،ذاكري،ملكي،سردار،نوروز،كاركنان

باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، مدیرعامل راه آهن صبح روز ۶ فروردین ماه، با حضور در مقر ستاد فرماندهی پلیس راه آهن کشور با سردار حشمت‌الله ملکی، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
دکتر ذاکری در این دیدار با تبریک سال نو و خداقوت به سردار ملکی و همکاران وی در پلیس راه آهن، از اقدامات این مجموعه برای حفظ و برقراری امنیت مردم در سفر‌های ریلی و همچنین رصد و پیشگیری از جرائم حوزه ریلی، قدردانی کرد.
مدیرعامل راه آهن سپس با حضور در جمع درجه‌داران ارشد پلیس راه آهن در دهمین جلسه قرارگاه فرعی قدر نوروز ۱۴۰۴، گفت: با توجه به حجم بالای جابجایی مسافر در ایام نوروز، بخش‌های مختلف راه آهن در آماده‌بکاری کامل قرار دارند.
وی با اشاره به زحمات قابل تقدیر کارکنان راه آهن در مشاغل مختلف صنعت ریلی در کنار حضور پر رنگ پلیس راه آهن، افزود: طبق گزارش‌های دریافتی از بیست و سوم اسفند ۱۴۰۳ تا به امروز، با تلاش‌های کلیه کارکنان بخش‌های مختلف راه آهن و همکاری شرکت‌های حمل‌ونقلی، دوره اول سفر‌های نوروزی در امنیت کامل سپری شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی ابراز امیدواری کرد: با فعالیت‌ها و اقدامات ارزشمند مجموعه پلیس راه آهن، روز به روز شاهد کاهش جرائم حوزه ریلی باشیم و مسافران در امنیت کامل به مقاصد خود برسند.
سردار ملکی فرمانده پلیس راه آهن کشور نیز به همراهی و همدلی میان شرکت راه آهن و پلیس راه آهن اشاره کرد و گفت: حضور دکتر ذاکری در راس بدنه مدیریتی راه آهن، باعث ایجاد انگیزه و رویکردی مثبت در بین کارکنان شده و همچنین تعامل بین دو مجموعه را نیز مطلوب‌تر کرده است.
گفتنی است؛ در این جلسه به تشریح ساختار و اهم اقدامات و برنامه‌های قرارگاه نوروزی پلیس راه آهن برای حفظ امنیت سفر‌های ریلی با استفاده از تجهیزاتی نوین در روز‌های آغازین نوروز پرداخته شد.
در انتهای این بازدید، دکتر ذاکری با حضور در مرکز مانیتورینگ پلیس راه آهن، از نزدیک در جریان نحوه رصد و پایش سالن‌های ایستگاه‌های راه آهن در راستای حفظ امنیت مسافران قرار گرفت.