خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 09 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ذخیره سد زاینده‌رود به ۲۰۴ میلیون مترمکعب رسید

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 06 فروردین 1404 - 22:47
اصفهان- سرپرست حوضه آبریز رودخانه زاینده‌رود و حوضه‌های جنوب غربی فلات، ذخیره سد زاینده‌رود را ۲۰۴ میلیون مترمکعب اعلام کرد.
حوضه،اصفهان،آبريز،كشاورزان،جلسه،آب،احساني،سرپرست،نيرو،وزير

مهرزاد احسانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در حال حاضر ذخیره سد زاینده‌رود به ۲۰۴ میلیون مترمکعب رسیده است.
وی در خصوص جلسه سازگاری با کم آبی استان اصفهان که قرار است فردا پنجشنبه هفتم فروردین ماه برای بررسی و تصمیم‌گیری درخصوص نیاز آبی کشت کشاورزان غرب و شرق این استان برگزار شود، گفت: در جلسه فردا حضور ندارم.
سرپرست حوضه آبریز رودخانه زاینده‌رود و حوضه‌های جنوب غربی فلات با بیان اینکه از جزئیات جلسه فردا اطلاعی ندارم، خاطرنشان کرد: تصمیم گیری درخصوص بازگشایی آب برای کشت کشاورزان بستگی به جلسه فردا دارد که راجع به وضعیت منابع آب و میزان آبی که برای شرب تابستان مورد نیاز است، بررسی انجام دهند.
احسانی ابراز کرد: خروجی و نتیجه جلسه فردا برای تصمیم‌گیری، تعیین کننده خواهد بود.
به گزارش خبرنگار مهر، در پی سفر اخیر وزیر نیرو به اصفهان، مهرزاد احسانی مدیرکل دفتر مدیریت منابع آب بهم پیوسته ۲۷ اسفند سال گذشته با حفظ سمت به عنوان سرپرست حوضه آبریز رودخانه زاینده‌رود و حوضه‌های جنوب غربی فلات انتخاب شد.
انتخاب سرپرست حوضه آبریز زاینده رود اولین وعده وزیر نیرو به کشاورزان در سفر به اصفهان بود.
حضور مداوم و مستمر رئیس حوضه آبریز زاینده‌رود در منطقه یکی از دیگر خواسته‌های کشاورزان اصفهان از وزیر نیرو بوده که البته با توجه به متن حکم انتصاب مهرزاد احسانی، وزیر نیرو بر این مسئله و پیگیری و انجام کلیه وظایف و مأموریت‌های محوله در رابطه با مدیریت حوضه تاکید کرده است.
سرپرست جدید حوضه آبریز زاینده‌رود در خصوص عدم استقرار خود در منطقه به خبرنگار مهر پاسخی نداد.‌
طی روزهای اخیر کشاورزان شرق اصفهان خواهان رهاسازی آب برای آبیاری کشت غله شدند.
سد زاینده رود با ظرفیت اسمی یک میلیارد و ۲۳۹ میلیون مترمکعب به عنوان یکی از اصلی‌ترین سدهای مرکز کشور و تأمین کننده آب آشامیدنی، محیط زیست، کشاورزی و صنعت در منطقه مرکزی ایران است.
این سد قوسی شکل که سال ۱۳۴۹ به بهره‌برداری رسید در ۱۱۰ کیلومتری غرب اصفهان در شهرستان چادگان قرار دارد.