خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 10 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نعیم قاسم: ادامه اشغالگری اسرائیل را نمی‌پذیریم

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 06 فروردین 1404 - 23:46
دبیرکل حزب الله در سخنانی به مناسبت روز قدس، طوفان الاقصی را نشان‌دهنده بحران وجودی رژیم اسرائیل دانست و بر حمایت حزب‌الله از فلسطین تاکید کرد.
لبنان،فلسطين،رژيم،اعلام،دبيركل،جنبش،اسرائيل،اشغالگر،قاسم،غزه ...

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - نعیم قاسم، دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان روز چهارشنبه اعلام کرد که «طوفان الاقصی»، عملیات نظامی که توسط جنبش حماس اعلام شد، نشان داد که رژیم اشغالگر صهیونیستی در بحران وجودی به سر می‌برد.
شیخ قاسم اعلام کرد که ۱۸ ماه است که مسئله فلسطین در جهان می‌درخشد و به عنوان حقیقتی که هیچ‌کس نمی‌تواند آن را انکار کند، برجسته می‌شود و رژیم تروریستی اسرائیل با اقدامات جنایتکارانه و تجاوزکارانه‌اش روی اصلی خود را آشکار می‌کند.
او به مردم فلسطین که الگوی اسطوره‌ای هستند و برای ماندن در سرزمین خود فداکاری‌های زیادی کرده‌اند، درود فرستاد.
دبیرکل حزب‌الله لبنان توضیح داد: با وجود بیش از ۵۰ هزار شهید و با وجود گرسنگی، نسل‌کشی و ظلم، مردم فلسطین مقاوم و به پیروزی مطمئن هستند.
ما نیز شعار «یا قدس بر عهد خود استواریم» را سر می‌دهیم و در کنار آن می‌ایستیم.
شیخ نعیم قاسم گفت: هدف دشمن نابودی کامل مسئله فلسطین، کوچاندن مردم کرانه باختری و غزه، اشغال سرزمین‌های کشور‌های همجوار در لبنان، سوریه، مصر و اردن و تسلط بر خاورمیانه‌ای است که آن را مطابق میل خود می‌خواهند.
دبیرکل حزب الله تاکید کرد: حزب‌الله در نبرد «اولی البأس» از غزه حمایت کرد و برجسته‌ترین فداکاری‌های ما شهادت سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین و همه شهدای لبنان بود.
دبیرکل جنبش حزب الله ادامه داد: اسرائیل نتوانست به اهداف خود در لبنان دست یابد و مقاومت در لبنان با حضور قدرتمند خود ادامه دارد و در جایی که باید عمل کند، عمل می‌کند و بر اساس الزامات مقابله، با حکمت حرکت می‌کند.
افتخار می‌کنیم که در محور مقاومت در برابر محور طاغوت قرار داریم، رهبران شهید از مسیر شما تا پیروزی یا شهادت منحرف نخواهیم شد .
توافق آتش‌بس ۶۰ روزه در لبنان در ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴، بیش از یک سال پس از آنکه حزب‌الله «جبهه پشتیبانی از نوار غزه» را در ۸ اکتبر ۲۰۲۳، در پی عملیات «طوفان الاقصی» که توسط جنبش حماس فلسطین انجام شد، باز کرد، اجرایی شد.
قرار بود ارتش رژیم تروریستی اسرائیل طبق مهلت ۶۰ روزه تعیین شده در توافق، عقب‌نشینی خود را از مناطق اشغالی در جنوب لبنان تا سپیده دم ۲۶ ژانویه گذشته تکمیل کند.
اما رژیم اشغالگر به این مهلت پایبند نبود و واشنگتن بعدا اعلام کرد که این مهلت تا ۱۸ فوریه گذشته تمدید شده است.
در ۱۸ فوریه گذشته، یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم تروریستی اسرائیل اعلام کرد که نیرو‌های اشغالگر صهیونیستی در «منطقه حائل» در لبنان در ۵ نقطه نظارتی در طول خط مرزی باقی خواهند ماند.
منبع: اسپوتنیک