خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 09 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رکوردشکنی پروازهای نوروزی در فرودگاه قشم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 07 فروردین 1404 - 00:53
همزمان با اوج سفرهای نوروزی و افزایش تقاضا برای سفر به مقاصد گردشگری، فرودگاه بین المللی قشم شاهد رشد چشمگیر 35 درصدی پروازها و جابه جایی مسافران در پنج روز نخست سال 1404 در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بوده است.
قشم،مسافران،فرودگاه،پروازي،هوايي،پروازها،رجبي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، مدیر فرودگاه بین‌المللی قشم عصر چهارشنبه با اعلام این خبر، پیش‌بینی کرد این روند صعودی در هفته‌های آینده نیز ادامه یابد.
ناصر رجبی این رشد قابل توجه را نتیجه تعطیلات نوروزی و استقبال گسترده از سفرهای داخلی و خارجی دانست و اعلام کرد که پیش‌بینی می‌شود این روند صعودی در روزهای آینده نیز تداوم داشته باشد.
وی با اشاره به عملکرد مطلوب فرودگاه قشم در ایام پرمسافر نوروز، گفت: در هفته نخست سال جاری، پروازها بدون هیچ گونه اختلال فنی یا لغو پروازی انجام شده و تمامی برنامه‌های پروازی طبق زمان‌بندی پیش رفته‌اند.
مدیر فرودگاه بین‌المللی قشم بیان داشت: مسیرهای پروازی از شهرهای مشهد، تهران، اصفهان، شیراز، کرمانشاه و ساری بیشترین حجم مسافران داخلی را به خود اختصاص داده‌اند و همچنین در بخش پروازهای خارجی، شرکت‌های هواپیمایی قشم‌ایر و فلای‌دبی سهم عمده‌ای از جابه‌جایی مسافران را بر عهده داشته‌اند.
رجبی با بیان اینکه این فرودگاه آماده خدمات‌رسانی به مسافران بیشتری در روزهای باقی‌مانده از تعطیلات است، تاکید کرد: با توجه به تقاضای بالای سفرهای هوایی در این بازه زمانی، برنامه‌ریزی لازم برای افزایش پروازها و تسهیل خدمات فرودگاهی انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: هماهنگی‌های لازم با شرکت‌های هواپیمایی و نهادهای مرتبط برای مدیریت ترافیک هوایی و رفاه مسافران صورت گرفته و انتظار می‌رود قشم در سال جدید به یکی از قطب‌های مهم گردشگری و حمل‌ونقل هوایی کشور تبدیل شود.
انتهای پیام/7558/.