خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 10 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۲۲ درصدی اقامت گردشگران نوروزی در خراسان جنوبی

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 07 فروردین 1404 - 13:41
بیرجند - سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی از افزایش ۲۲ درصدی اقامت گردشگران نوروزی در این استان خبر داد.
تصادفات،استان،ستاد،خبر،كاهش،برآبادي،دستي،مسافران

به گزارش خبرنگار مهر، سید احمد برآبادی، صبح پنجشنبه در حاشیه دومین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر با اعلام این خبر افزود: از ابتدای تعطیلات نوروزی تا پنجم فروردین ماه، ۳۵۵ هزار نفر مسافر در اقامتگاه‌های رسمی، غیررسمی و اضطراری استان اسکان یافتند، در حالی که این آمار در مدت مشابه سال گذشته ۲۷۴ هزار نفر بود.
وی اقدامات ستاد خدمات سفر را در کاهش تصادفات مؤثر دانست و گفت: استقرار سیاه چادرها و بازارچه‌های صنایع دستی در مبادی ورودی شهرها به ماندگاری مسافران و کاهش تصادفات کمک کرده است.
برآبادی از کاهش ۲۵ درصدی تصادفات فوتی و ۲۸ درصدی تصادفات جرحی در استان خبر داد و افزود: این امر نشان‌دهنده عملکرد مثبت دستگاه‌های عضو ستاد است.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی با اشاره به آغاز موج دوم سفرها پس از عید فطر، از آمادگی استان برای پذیرایی از مسافران و ارائه خدمات مطلوب خبر داد و خاطرنشان کرد: خراسان جنوبی با دارا بودن بیش از هزار اثر ثبتی و ۱۰ اثر ثبت جهانی، از مقاصد مهم گردشگری در کشور است و پذیرای گردشگران در باغ اکبریه، بناهای تاریخی شهرستان‌های بیرجند، طبس، فردوس و سایر نقاط استان است.