خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن

اعتماد | همه | جمعه، 08 فروردین 1404 - 10:41
جنگنده‌های آمریکایی بامداد روز جمعه حدود ۴۰ حمله هوایی را علیه مناطقی در یمن از جمله صنعا، پایتخت این کشور صورت دادند.
حمله،يمن،هدف،استان،آمريكا،صنعا

کد خبر: 705550 | ۱۴۰۴/۰۱/۰۸ ۰۹:۳۲:۳۹
ارتش آمریکا بامداد جمعه مناطق مختلف یمن را هدف حملات تجاوزکارانه خود قرار داد.
به گزارش ایسنا، آمریکا در ۲ حمله، فرودگاه بین‌المللی صنعا و در یک حمله دیگر منطقه شمالی پایتخت یمن را هدف قرار داد.
المیادین نوشت، اهداف حملات هوایی آمریکا در صنعا و اطراف آن پیشتر نیز هدف حمله قرار گرفته‌اند و احتمالا هدف از آن ایجاد رعب و وحشت در میان شهروندان است.
همچنین جنگنده‌های آمریکایی منطقه «السواد» واقع در جنوب استان صنعا و منطقه «القیاده» در بخش «التحریر» واقع در مرکز صنعا را هدف قرار دادند که خسارت‌هایی را به منازل شهروندان و غیرنظامیان وارد کرد.
«انیس الاصبحی» سخنگوی وزارت بهداشت یمن گفت طبق آمار غیرنهایی، در نتیجه حملات آمریکا به صنعا هفت غیرنظامی مجروح شدند که ۲ نفر از آن‌ها کودک هستند.
طبق تصاویر منتشر شده، آمریکا به مناطق مسکونی و تجاری در پایتخت یمن حمله کرده است.
همچنین بخش «اللحیه» واقع در استان ساحلی الحدیده در شمال غربی یمن هدف سه حمله هوایی آمریکا قرار گرفت.
جنگنده‌های آمریکایی پنج حمله هوایی نیز به منطقه «العصاید» در بخش «الصفرا» در استان صعده صورت دادند.
بنابر این گزارش، سه حمله دیگر توسط جنگنده‌های آمریکایی در بخش «الحمیدات» واقع در استان الجوف در شمال شرقی یمن، هشت حمله در مناطقی واقع در بخش «حرف سفیان» در استان عمران شمال یمن صورت گرفت که شبکه ارتباطات در منطقه «الجبل الاسود» را دچار قطعی کرد.
در مجموع جنگنده‌های آمریکایی ۱۹ حمله به مناطق «اللبداء، العمشیه، حباشه، العادی، العبلا و الجبل الاسود» در استان عمران شمال یمن صورت دادند.