خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خروش جهانی علیه صهیونیسم؛ پایان دوران ظلم و جنایت

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 08 فروردین 1404 - 10:54
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، گفت: در این روز باید خروش بین المللی علیه صهیونیسم و رژیم غاصب اسرائیل اتفاق بیفتد تا همه بدانند که این جنایتکار قرن معاصر عمرش به نقطه پایانی رسیده و هلاکت آن حتمی است.
رژيم،قدس،روز،اردبيل،بيگناه،مظلوم،امت،غزه،كشتار،امام،حمايت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، آیت‌الله سید حسن عاملی شامگاه پنجشنبه در سخنرانی مسجد میرزا علی‌اکبر اردبیل در جمع نماز گزاران، اظهار کرد: در راهپیمایی روز قدس حمایت همه‌جانبه امت اسلامی را از مردم مظلوم غزه و انزجار از رژیم صهیونیستی شاهد خواهیم بود و قطعا این حرکت بی‌بدیل به عقب‌نشینی این رژیم از مواضع خصمانه منجر خواهد شد.
وی به کشتار بی‌رحمانه زنان، کودکان و انسان‌های بیگناه در غزه به دست سفاک‌ترین رژیم جعلی عصر معاصر اشاره کرد و گفت: این رژیم با حمایت آمریکا و اروپا سعی در تداوم جنایات بی‌رحمانه دارد و از هیچ کشتار فجیع و جنایت هولناک هراس و واهمه‌ای ندارد.
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه اردبیل تصریح کرد: تنها خیز امت اسلامی علیه این رژیم و قطع شریان‌های حیاتی صهیونیسم جهانی می‌تواند به عمر خباثت‌آلود این رژیم پایان داده و زمینه آزادی قدس شریف و مردم مظلوم غزه و فلسطین را فراهم آورد.
عاملی افزود: این رژیم روزانه با کشتار بی‌رحمانه انسان‌های بیگناه سعی دارد تا مقاصد پلید خود را به نمایش بگذارد به طوری که در این جنایت‌ها تاکنون 33 هزار فلسطینی شهید و 75 هزار نفر زخمی شده و هزاران انسان بیگناه نیز از شهرها و سرزمین خود مهاجرت کرده و به سایر مناطق پناه بردند.
وی خاطرنشان کرد: روز قدس امسال در لبیک به ندای تاریخی امام راحل، روز قدس ذلت و خواری رژیم صهیونیستی در منطقه و نمایش وحدت و همگرایی امت اسلامی خواهد بود تا بار دیگر زمینه حمایت همه‌جانبه از ملت‌های مظلوم فراهم آید.
امام جمعه اردبیل فرمایش مقام معظم رهبری را در توصیف اهمیت و جایگاه روز قدس یادآور شد و بیان کرد: در این روز باید خروش بین‌المللی علیه صهیونیسم و رژیم غاصب اسرائیل اتفاق بیفتد تا همه بدانند که این جنایتکار قرن معاصر عمرش به نقطه پایانی رسیده و هلاکت آن حتمی است.
انتهای پیام/