خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خروش ولایتمداری خراسان شمالی در حماسه راهپیمایی روز قدس 1404

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 08 فروردین 1404 - 11:13
در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، مردم خراسان شمالی از شیعه تا سنی، با حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس، وحدت و همبستگی خود را در دفاع از آرمان فلسطین به نمایش گذاشتند.
مقاومت،راهپيمايي،قدس،خراسان،شمالي،فلسطين،جمعه،جهاني،حضور،روز ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، مردم خراسان شمالی از شیعه تا سنی، با حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس، وحدت و همبستگی خود را در دفاع از آرمان فلسطین به نمایش گذاشتند؛ خروش جوانان، اقوام مختلف و روزه‌داران این دیار، پیام حمایت از مقاومت را با لبیک به فرمان رهبر انقلاب جهانی کرد.
راهپیمایی باشکوه روز جهانی قدس، از ساعت 10 صبح امروز جمعه، آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، با حضور گسترده روزه‌داران در بجنورد و تمامی شهرها و روستاهایاستان خراسان شمالی آغاز شد.
هزاران نفر از مردم مؤمن و انقلابی استان، از اقوام مختلف و مذاهب شیعه و سنی، با شعارهای حمایت از ملت مظلوم فلسطین، لبیک خود را به فرمان ویژه رهبر معظم انقلاب اسلامی اعلام کردند و پیام اتحاد و مقاومت را به جهانیان مخابره کردند.
این مراسم که نشان‌دهنده همبستگی ملی در دفاع از آرمان قدس شریف بود، با حضور پرشور جوانان، خانواده‌ها و جامعه ایثارگران رنگ و بوی خاصی داشت.
مردم خراسان شمالی با حمل پرچم‌های فلسطین و پلاکاردهای «مرگ بر اسرائیل»، ظلم صهیونیسم جهانی را محکوم کرده و خواستار آزادی کامل سرزمین فلسطین شدند.
در این راهپیمایی، یاد شهدای مقاومت طی یک سال گذشته، به‌ویژه شهید حسن نصرالله ، اسماعیل هنیه، شهید رئیسی و سایر شهدای محور مقاومت گرامی داشته شد.
شرکت‌کنندگان ضمن ادای احترام به این قهرمانان جاودانه، راه آنان را ادامه مسیر مقاومت و عزت اسلامی دانستند.
اقوام مختلف استان اعم از ترکمن، فارس، کرد، ترک و تات، مانند سال‌های گذشته با وحدت مثال‌زدنی خود در این حماسه سیاسی و اجتماعی حضور یافته و نشان دادند مردم خراسان شمالی، چه در بین مسلمانان شیعه و چه در بین مسلمانان اهل ‌سنت، همواره در کنار جبهه مقاومت و مدافع آرمان فلسطین هستند.
راهپیمایی روز قدس که از مسیرهای مختلف تعیین‌شده در شهرهای استان آغاز شده، با قرائت قطعنامه پایانی، آیین نماز جمعه و تأکید بر حق مسلم فلسطینیان در بازپس‌گیری سرزمین خود و محکومیت تجاوزات اسرائیل به پایان خواهد رسید.
راهپیمایی روز جهانی قدس در 38 نقطه شهری و بیش از 200 نقطه روستایی خراسان شمالی برکزار شد.
انتهای پیام/311/.