خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز راهپیمایی پرشور روز جهانی قدس در سرزمین آفتاب

مهر | استان‌ها | جمعه، 08 فروردین 1404 - 11:48
اراک- راهپیمایی بزرگ روز جهانی قدس، با حضور گسترده مردم مومن و روزه دار سرزمین آفتاب با شور و شوق وصف نشدنی آغاز شد.
قدس،روز،راهپيمايي،حضور،اراك،آئين،فلسطين

به گزارش خبرنگار مهر، حضور گروه‌های مختلف مردم اعم از پیر و جوان، مرد و زن، کوچک و بزرگ، کارمند و کسبه و دانش آموز و دانشجو، جلوه‌ای ویژه به راهپیمایی قدس امسال در استان مرکزی داده است.
مردم روزه دار دیار آفتاب آمده‌اند تا فریاد مظلومیت خواهی را در دفاع از مظلومان فلسطین سر دهند و بار دیگر به اسرائیل غاصب بفهمانند فلسطین تنها نیست.
آئین راهپیمایی روز قدس در اراک ساعت ۱۰ صبح روز جمعه از میدان شهدا آغاز شده و با حضور مردم با عبور از پل خیبر و خیابان‌های محسنی و شیخ فضل الله نوری در مصلای بیت المقدس پایان می‌یابد.
سخنران آئین روز قدس این شهر نیز حجت‌الاسلام 《عبدالله حاجی‌صادقی》 نماینده ولی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
راهپیمایی روز قدس امسال در بیش از ۱۰۰ نقطه استان مرکزی در شهرستان‌های اراک، ساوه، خمین، زرندیه، محلات، دلیجان، شازند، خنداب، فراهان، آشتیان، تفرش، کمیجان با حضور پرشور و آگاهانه مردم در حال برگزاری است.