خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خروش استکبارستیزی گلستانی‌ها در سرزمین برادری - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 08 فروردین 1404 - 11:53
راهپیمایی روز جهانی قدس از دقایقی قبل در 5 شهر و روستای استان گلستان آغاز شده است و مردم روزه دار این استان با مشت های گره کرده، خشم مقدس خود را از جنایات رژیم کودک کش صهیونیستی و سردمداران استکبار جهانی فریاد می زنند.
گلستان،قدس،آمدند،جهاني،روز،فرياد،شعار،مرگ

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، به رسم هرساله در جمعه پایانی ماه مبارک رمضان که معمار کبیر انقلاب اسلامی آن را روز قدس نامگذاری کرده است، مردم گلستان هم‌گام و هم‌صدا با ملت ایران و دیگر آزادی‌خواهان جهان به خیابان‌ها آمدند تا انزجار خود را از رژیم غاصب و کودک‌کش صهیونیستی و سردمداران استکبار جهانی در راس آنها آمریکای جهان‌خوار نشان دهند.
گلستانی‌ها در سرزمین برادری، جایی که شیعه و سنی و قومیت‌های مختلف ایرانی دوشادوش هم در تمامی صحنه‌ها و بزنگاه‌ها حضور دارند، امروز نیز از دقایقی قبل با زبان روزه به خیابان‌ها آمدند تا سک ماه بندگی در محضر خداوند را با فریاد استکبارستیزی ‌کامل کنند.
مردم گلستان از ساحل خزر تا دامنه‌های سربه فلک کشیده البرز و دشت ترکمن با هر مذهب و قومیتی به میدان آمدند و خشم مقدس خود را با مشت‌های گره کرده نسبت به سگ هار منطقه یعنی صهیونیست‌ها و حامیان آنان فریاد می‌زنند.
شعار همیشگی مردم در راهپیمایی‌ها مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل است و امروز در روز جهانی قدس این شعار در سراسر گلستان، نگارستان ایران اسلامی طنین انداز شده است.
راهپیمایی سراسری روز جهانی قدس امروز در 53 نقطه شهری و روستایی استان گلستان با حضور باشکوه مردم در حال برگزاری است.
انتهای پیام/