خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اقتدار جمهوری اسلامی ایران پروژه «نیل تا فرات» را متوقف کرد

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 08 فروردین 1404 - 15:14
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی گفت: انقلاب اسلامی ایران نه تنها توانست جلوی پیشروی های اسرائیل را بگیرد، بلکه باعث افول و عقب گرد آن شد.
اسلامي،صهيونيستي،رژيم،تأكيد،اظهار،مرحله،انقلاب،ايران،بجنورد، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد حجت‌الاسلام والمسلمین رضا نوری، امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بر اهمیت دعا و تضرع در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان تأکید کرد و اظهار داشت: دعا باعث جلب نگاه خداوند به انسان می‌شود و قادر است بلا را در دنیا رفع کند و عذاب را در آخرت از انسان دور سازد.
همان‌طور که دعای یونس نبی در شکم ماهی باعث رهایی او از آن شرایط شد.
امام جمعه بجنورد همچنین با اشاره به شعار سال و ضرورت تحقق آن، اظهار داشت: برای تحقق شعار سال و ایجاد فضای مطلوب سرمایه‌گذاری در استان، برخی شروط کلان و خرد نیاز است.
مسئله رانت و نبود نظارت کافی از سوی دستگاه‌های مسئول، یکی از موانع اصلی تأمین امنیت سرمایه‌گذاری است، که باید با تشکیل کمیته‌ای برای بررسی و رفع این موانع اقدام شود.
وی تأکید کرد که فرصت‌های سرمایه‌گذاری باید به‌طور دقیق از سوی مسئولان استان مطالعه و بررسی شود.
نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی در ادامه خطبه‌های خود با مروری بر تاریخ رژیم صهیونیستی، اظهار داشت: رژیم صهیونیستی تاکنون سه مرحله را پشت‌سر گذاشته است.
مرحله اول با حمایت انگلستان تا پایان جنگ جهانی دوم آغاز و به دنبال ایجاد جای‌پایی محکم در فلسطین بود.
پس از آن، مرحله دوم با تلاش سازمان‌های بین‌المللی برای تقسیم فلسطین آغاز شد، که تمامی امکانات به صهیونیست‌ها داده شد و هم‌زمان اعتراضات مردمی فلسطینی‌ها، همچون اعتصاب گسترده در سال 1336، با سرکوب شدید مواجه شد.
حجت‌الاسلام نوری افزود: رژیم صهیونیستی اکنون در پی اجرای پروژه نیل تا فرات است؛ طرحی که از ابتدا در دستور کار آن قرار داشت.
اما انقلاب اسلامی ایران نه‌تنها توانست جلوی پیشروی‌های اسرائیل را بگیرد، بلکه باعث افول و عقب‌گرد آن شد.
امروز تمامی حرکت‌های اسلامی منطقه و محور مقاومت، مرهون انقلاب اسلامی ایران است.
وی در پایان تأکید کرد که آگاهی و هوشیاری ملت‌های اسلامی در برابر طرح‌های اسرائیل ضروری است و انقلاب اسلامی ایران همچنان پرچمدار مقاومت در برابر ظلم و تجاوز رژیم صهیونیستی است.
انتهای پیام/311/.