حماسه ماندگار گلستانیها در روز قدس+تصاویر - تسنیم
مردم روزه دار گلستان امروز به ندای رهبر انقلاب برای برگزاری باشکوه ترین باعزت ترین راهپیمایی روز قدس لبیک گفتند و بار دیگر از آرمان آزادی فلسطین و قدس شریف حمایت کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، مردم گلستان امروز در پاسخ به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی برای برگزاری باشکوه و باعزت راهپیمایی روز قدس، لبیک گفتند و با زبان روزه به خیابانها آمدند.
مردم این استان از شیعه و سنی و از هر قومتی از فارس، مازنی، ترک، لر، کرد و سیستانی و بلوچ امروز به خیابانها آمدند تا نشان دهند ملت ایران پای آرمانهای این انقلاب ایستادهاند.
خیزش گلستانیها در روز قدس بار دیگر ثابت کرد که این مردم یار و یاور مظلومان و ستمدیدگان عالم هستند و تهدیدات دشمنان نیز در عزم و اراده آنان خللی ایجاد نمیکند.
مردمی که امروز با شعارهای « مرگ بر آمریکا» و « مرگ بر اسرائیل» خشم خود را علیه مستکبران و جنایتکاران عالم و باندهای تبهکاری آنان فریاد زدند و نشان دادند آرمان آزادی فلسطین و قدس شریف هیچگاه در نظر این مردم رنگ نخواهد باخت.
در روزگاری که حکام برخی کشورهای به ظاهر اسلامی به دنبال عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی هستند و اسرائیل کودککش در حال نسل کشی در غزه است، مردم ایران اسلامی و همه وجدانهای بیدار و آگاه جهان در دفاع از ملت مظلوم فلسطین فریاد سر میدهند.
انتهای پیام/