خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور مردم در روز قدس پیام ایستادگی در برابر ظلم است

مهر | استان‌ها | جمعه، 08 فروردین 1404 - 16:13
دزفول - سخنگوی شورای نگهبان گفت: حضور گسترده مردم ایران در راهپیمایی روز قدس، پیامی روشن از حمایت قاطع از فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی به جهان ارسال می‌کند.
راهپيمايي،ايران،قدس،فلسطين،رژيم،روز

به گزارش خبرنگار مهر، هادی طحان نظیف در جریان راهپیمایی روز قدس در شهر دزفول حضور یافت و این مراسم را «باشکوه‌تر از همیشه» توصیف کرد.
وی اظهار کرد: مردم ایران اسلامی بیش از چهار دهه است که هر سال با حضوری گسترده‌تر در راهپیمایی روز قدس، پیامی روشن برای دفاع از مظلومان به دنیا مخابره کرده‌اند.
طحان نظیف با اشاره به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی، به‌ویژه در یک سال گذشته، افزود: پیام این حضور باشکوه، به‌خصوص پس از جنایت‌های بی‌سابقه این رژیم کودک‌کش، نشان‌دهنده ایستادگی مردم ایران در کنار مردم مظلوم فلسطین و غزه است.
سخنگوی شورای نگهبان تأکید کرد: این راهپیمایی نمایانگر «پیوند ناگسستنی» ملت ایران با آرمان‌های انقلاب اسلامی، از جمله استکبارستیزی و حمایت از مظلومان جهان، است.
وی ادامه داد: مردم ایران تمام‌قد در کنار فلسطین و غزه ایستاده‌اند و تا تحقق هدف نهایی، یعنی نابودی رژیم صهیونیستی، لحظه‌ای تردید به خود راه نخواهند داد.
به گزارش خبرنگار مهر، راهپیمایی روز قدس که هر ساله در آخرین جمعه ماه رمضان برگزار می‌شود، به ابتکار امام خمینی (ره) به نمادی از همبستگی با فلسطین و مخالفت با اسرائیل تبدیل شده است.