خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در تبریز

مهر | استان‌ها | جمعه، 08 فروردین 1404 - 21:18
تبریز- فرمانده انتظامی تبریز از دستگیری ۳۷ نفر معتاد و مظنون به سرقت و خرده فروش مواد مخدر و ۱ نفر سارق با ۸ فقره سرقت در طرح ارتقا امنیت اجتماعی در این شهرستان خبر داد.
دستگير،سارق،سرهنگ،قضائي،تبريز،سرقت،شهرستان،معرفي

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ یداله جهان‌آرا عصر جمعه در گفت‌وگو با خبرنگاران در بیان جزئیات این خبر اظهار داشت: طرح ارتقا امنیت اجتماعی به منظور برخورد قاطع با سارقان، فروشندگان موادمخدر و پیشگیری از وقوع جرایم پس از هماهنگی با مرجع قضائی به مرحله اجرا در آمد.
وی افزود: مأموران کلانتری ۱۸ شهرک امام با اقدامات خاص پلیسی و با پاکسازی ۷ نقاط آلوده و پرخطر در شهرستان تبریز تعداد ۳۷ نفر معتاد و مظنون به سرقت خرده فروش مواد مخدر و ۱ نفر سارق را شناسایی و طی چند عملیات غافلگیرانه آن‌ها را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان تبریز با اشاره به اینکه در این طرح مقادیری اقلام سرقتی کشف شد، گفت: سارق دستگیر شده به ۸ فقره انواع سرقت اعتراف کردند.
سرهنگ جهان آرا با بیان اینکه متهم جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند، و معتادین دستگیر شده به کمپ ترک اعتیاد معرفی تصریح کرد: اجرای طرح‌های ارتقای امنیت اجتماعی همچنان با قدرت و قاطعیت ادامه دارد.