دشمن با ابزار رسانه ایران را موشکباران میکند/پاتک نداریم! - تسنیم
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان مرکزی گفت: رسانه تنها ابزاری است که دشمنان اکنون در دست دارند، آمریکا نان بازی رسانه ای که به راه انداخته را می خورد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مدیر و اعضاء تحریریه خبرگزاری تسنیم به منظور نقد و بررسی عملکرد خبرگزاری تسنیم استان مرکزی در سال 1403 با "حجت الاسلام سیدمحسن حسینی دیباجی" مسئول نمایندگی ولیفقیه در سپاه روح الله استان مرکزی "سرهنگ احمد شهرجردی" معاون و "محمد حسینخانی" کارشناس معاونت روابط عمومی و تبلیغات سپاه روح الله دیدار و گفتگو کردند، همچنین در این دیدار، موضوعات مختلفی از جمله اولویتها و رویکردهای 1404 در قالب پیشنهادات ارائه شده بررسی و احصا شد.
در کنار این موضوعات، بررسی ابعاد مختلف تحقق شعار سال و وظیفه برای تلاش در راستای نیل به منویات و تدابیر رهبرمعظم انقلاب اسلامی از دیگر موضوعات مورد توجه در این دیدار بود.
در حاشیه این دیدار فرصتی شد تا خبرنگاران خبرگزاری تسنیم استان مرکزی در مصاحبهای تفصیلی با "حجت الاسلام سیدمحسن حسینی دیباجی" مسئول نمایندگی ولیفقیه در سپاه روح الله استان مرکزی پیرامون موضوعات مهم و مختلف روز به بحث و گفتوگو بنشینند که مشروح آن در زیر میآید:
تسنیم: از وقتی که در اختیار مجموعه خبرگزاری تسنیم قرار دادید، سپاسگزاریم برای شروع به بحث بفرمایید از نظر شما مهمترین وظیفه رسانه در عرصه تبیین و جنگ شناختی امروز دشمن چیست؟
حسینی دیباجی: در شرایط فعلی جامعه مهمترین دستگاهی که میتواند رسالت جهاد تبیین را به نحو احسن و مورد انتظار و تاکید مقام معظم رهبری ایفا کند نیز رسانهها هستند.
مقام معظم رهبری در یک ماه اخیر حدود 10 فرمان ارائه داشتند که حدود هفت الی هشت مورد خطاب به رسانهها و مبحث تولید محتوا بوده است.
در حال حاضر رسانه تنها ابزاری است که دشمنان اکنون در دست دارند و از آن به بهترین شکل استفاده میکنند، رژیم صهیونیستی در بحث رسانه اتفاقات منفی کشور خود را سانسور میکند و آنچه را که مورد میل و اراده خود است در تبلیغات رسانهای به مردم ارائه میدهد.
امام میفرمودند آمریکا میماند و تّشر رسانهای انجام میدهد و نان تّشر رسانهای خود را میخورد.
تسنیم: تحلیل شما از اقدامات صورت گرفته رسانهای در مقابله با عملیات روانی و رسانهای دشمن چیست؟
حسینی دیباجی: نیاز به توانمندی در عرصه رسانه داریم چراکه متاسفانه ما در حوزه رسانه بسیار ضعیف عمل کردهایم، بسیاری از جوانان کشور از دستاوردهای امروز جمهوری اسلامی اطلاع ندارند که اگر خبر داشته باشند امید جوانان افزایش پیداد میکند، مقام معظم رهبری بر ایجاد امید و انگیزه در بین مردم وجوانان تاکید بسیاری دارند و میفرمایند دشمن در حال القای ناکارآمدی با شبهات فراوان برای مجموعه نظام جمهوری اسلامی است، زمانی چهار هزار منافق در کشور آلمانی در سیستمها بودند و تنها کار آنها تولید محتوا بود و الان هم ساکت نماندند و بر تولید محتوا کار میکند.
تسنیم: فکر میکنید مهمترین آسیب و مشکلی که در عرصه رسانه کشور با آن مواجه هستیم چیست؟
حسینی دیباجی: یک اتفاق نامبارکی که در برخی رسانههای کشور وجود دارد نیز خودتحقیری است، در یک جلسهای به دوستان خبرنگار بیان کردم که چند روز اعلام کردند امارات به آسمان ماهواره پرتاب کرده است اما وقتی بررسی شد طراح آن آمریکا، ساخت ماهواره توسط فرانسه و پرتاب ماهواره توسط انگلیس انجام شده بود اما به نام امارات رسانهای کردند و تمام رسانههای ایران این اقدام امارات را تحسین کردند در حالی که در ماههای اخیر نیروهای جمهوری اسلامی دو ماهواره دشمن را مورد اصابت قرار دادند اما یک رسانه نتوانست موج ایجاد کند.
یا کشور ما در دانش ماهواره ای در اوج اقتدار است و توانسته به برکت خون پاک شهیدان بزرگمان همچون شهید طهرانی مقدم در عرصه موشکی و دفاعی در اوج اقتدار قرار گیرد اما با وجود تمام این دستاوردهای به دست آمده نتوانسته ایم به درستی از قدرت کشور و توان علمی کشور تبیین رسانه ای موثر داشته باشیم.
تسنیم: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان سال سرمایه گذاری برای تولید نامگذاری شده است، هدف از این نامگذاریها چیست؟
حسینی دیباجی: مقام معظم رهبری هر ساله در ابتدای سال تحویل جدید شعاری را برای یکسال ترسیم میکنند، انتخاب یک عنوان برای شعار سال به این جهت نیست که مقام معظم رهبری فرهنگسازی کند و اسم زیبا انتخاب کند بلکه معظمله قبل از اینکه سال جدید شود با کارشناسان خود آسیبی که موجب رخنه دشمن به این کشور باشد و فتنهای که از سوی دشمن آینده نظام را تهدید میکند را بررسی میکنند و براساس کار کارشناسی نامگذاری سال جدید انجام میشود.
مقام معظم رهبری شعار سال را براساس کار شناسی شده و براساس فتنههای دشمن و گرفتاریها نظام و رخنههایی که دشمن از آن سوء استفاده میکند تعیین میکنند.
19 سال پیاپی شعار سال از سوی مقام معظم رهبری مباحث اقتصادی مطرح شد، هر سال به بهانهای سال الگوی مصرف، سال جهش تولید و غیره نامگذاری شد و همه شعارها در زمینه اقتصادی بود، یعنی 19 سال است که معظمله فرمودند دشمن از سمت وسوی مسائل اقتصادی میتواند به کشور صدمه وارد کند وما را پای مذاکره بکشاند و از کشور ما امتیاز بگیرد، اما مسئولان به این مسئله گوش نکردند و فقط در چند ماه اول ابتدایی سال این شعار را تابلو کرده و در ادارات نصب کردند.
مقام معظم رهبری 20 سال آینده کشور را میبینند و برای آینده نقشه راه ترسیم میکند، به طوری که در ابتدای دولت یازدهم با 400 استاد دانشگاه اقتصاد نشست برگزار کردند و نظرات آنها به عنوان محور در بحث شکوفایی اقتصادی ارائه شد و فرمودند اگر این موارد انجام شود مشکل اقتصادی نخواهیم داشت، اما هیچ کدام از موارد در برنامههای مدیریتی کشور به کار گرفته نشد.
اگر مسئولان نظام مانند مسئولان نظامی نظام جمهوری اسلامی ایران به صحبتها و راهبردهای مقام معظم رهبری گوش فرا دهند مشکلات اقتصادی رفع خواهد شد، یکی از دستورات رهبر معظم انقلاب ضعف در حوزه موشکی بود و فرمودند باید از نظر نظامی به یک فناوری دست پیدا کنیم که دشمن از ما هراس داشته باشد، حتی در دین مبین اسلام آمده است که مسلمانان باید قدرتمند شوند و به جایی برسند که دشمن از آنها بترسد.
تسنیم: بفرمایید اقدامات صورت گرفته در عرصه علمی دانش موشکی و دستاوردهای کشور در این حوزه چگونه است؟
حسینی دیباجی: مسئولان نظامی به کلام به کلام منویات مقام معظم رهبری توجه کردند و الان به جایی رسیدیم که دشمن از موشکها و پهپادهای جمهوری اسلامی و فناوری نظامی کشور هراس دارد، اما مسئولان دولتی به حرف مقام معظم رهبری گوش نکردند به همین جهت هر سال آسیب مسائل اقتصادی بیشتر از سال قبل میشود به طوری که معظمله فرموند مشکلات معیشتی و اقتصادی آبروی نظام را به خطر انداخته و باید فکری برای آن اندیشیده شود.
تسنیم: به نظر شما چرا جوانان و نسل جدید از این دستاوردها و توانایی های کشورمان به درستی آگاهی ندارد؟
حسینی دیباجی: متاسفانه جوانان و نسلهای سوم و چهارم که انقلاب و جنگ و قبل از انقلاب را ندیدند نیز نمیدانند قبل از انقلاب شرایط چطور بوده و الان چطور است، بنابراین دشمن در فضای مجازی بسیار راحت ذهن این جوانان را با شبهات نسبت به نظام پر میکند و جای جلاد و شهید را برای جوانان تغییر میدهد و چنان نظام شاهنشاهی و پادشاهی محمد رضا و پدر قلدرش رضا خان را تطهیر میکند که برخی از افراد میگویند ای کاش همان رضا خان برگردد در حالی که نسل جوان باید بداند در دوران ستمشاهی چه بر این کشور و مردمش گذشت و خیانت پهلوی و دوران رضاخان قلدر را بداند.
تسنیم: فکر میکنید رسالت رسانه در این عرصه چیست؟
حسینی دیباجی: یکی از رسالتهای خبرنگاران جهاد تبیین است و مقام معظم رهبری میفرمایند در شرایط فعلی کشور رسالت اصلی رسانهها جهاد تبین است و رسانهها باید دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران را برای جوانان و مردم تبیین و امید و انگیزه در بین جوانان و مردم ایجاد کنند.
رسانه هنر است از این هنر میتوان به بهترین نحو در بحث جهاد تبیین استفاده کرد، رسانهها باید پاسخ شبهات بی پایه و اساس دشمن را با استفاده از ابزار هنری رسانهای انتشار دهند.
"حجت الاسلام سیدمحسن حسینی دیباجی" مسئول نمایندگی ولیفقیه در سپاه روح الله استان مرکزیمیگوید: 19 سال پیاپی شعار سال از سوی مقام معظم رهبری مباحث اقتصادی مطرح شد، هر سال به بهانهای سال الگوی مصرف، سال جهش تولید و غیره نامگذاری شد و همه شعارها در زمینه اقتصادی بود، یعنی 19 سال است که معظمله فرمودند دشمن از سمت وسوی مسائل اقتصادی میتواند به کشور صدمه وارد کند وذما را پای مذاکره بکشاند و از کشور ما امتیاز بگیرد، اما مسئولان به این مسئله گوش نکردند و فقط در چند ماه اول ابتدایی سال این شعار را تابلو کرده و در ادارات نصب کردند...
داعش از ابزار رسانه برای ایجاد رعب و وحشت و ترساندن مردم بهترین برهبرداری را کرد، اینکه مقابل دوربین سر مردم را ببرند اصلا اتفاق نمیافتاد اما این فیلم را منتشر میکردند تا مردم با دیدن این فیلم از ترس شهر و رها کنند و داعش به راحتی شهر را با کمترین هزینه تصرف میکرد.
حضرت امام (ره) فرمودند رسانهها باید ایمان مردم را تقویت و دین مردم را اصلاح کنند، ابزار رسانه برای اصلاح دین وتقویت ایمان مردم است.
رسانه تنها ابزار برای بیان مسائل سیاسی نیست، اما رسانه را تک بُعدی رشد میدهیم و تک بُعدی چاق میکنیم، رسانه یک ابزاری است که در بسیاری از امور میتوان از آن استفاده کرد، از ابزار رسانه میتوان در جهت تقویت ایمان جوانان و نوجونان، تغییرباورهای دینی جوانان امروز بهره برد، این رسانه است که میتواند کار مفید داشته باشد.
تسنیم: تحلیل شما از جبهه رسانه ای دشمن در مقابل انقلاب اسلامی ایران و زیرسوال بردن دستاوردهای انقلاب چیست؟
حسینی دیباجی: دشمن از رسانه برای ضربه زدن به ایمان و اخلاق استفاده میکند که شبکه من تو نمونهای از آن بود، به طوری که مرداک یهودی که بزرگترین سرمایهدار رسانه است درباره شبکه من و تو گفت که من این شبکه را ایجاد کردم که تا سال 2025 زن را در جامعه ایرانی بیاعتبارترین فرد کنم و مادر بیاعتبارترین فرد خانواده شود.
"دجال" همان رسانههای غربی است که از آن در روایتها یاد میشود و چند نشانه دارد: یک اینکه ادعای خدایی میکند، خوراک او به اندازه کوهی است، تک بُعدی است و فقط به دنیا توجه میکند، پدر امام موسی صدر کتابی دارد که در آنجا ثابت میکند دجال یک جریان فاسد فرهنگی است که توسط یهود مدیریت میشود و یک رسانه تک بُعدی است و تنها به شهوات توجه دارد، روزانه دو فیلم و سالانه 700 فیلم در هالیوود ساخته میشود که در تمام این فیلمها از دو عنصر خشونت و هرزگی استفاده میشود و از بهترین ابزارها برای جلوه بیشتر این مباحث استفاده میکنند.
جریان فاسد فرهنگی که یهود مدیریت میکند توسط ابزار رسانه انجام میشود و جامعه را به انحراف میکشد و نابود میکند و عقیدهها، فکرها و ایمانهای مردم را به تباهی میکشد، اگر بچههای انقلابی این ابزار را در دست دارند چرا از آن به خوبی استفاده نمیکنند؟
در حالی که دشمن از ابزار رسانه اینگونه بر علیه دین وایمانها استفاده میکند.
یکی از اعتراضات مردم این است که چرا مسئولان نظام تلگرام، اینستاگرام و واتساپ را فیلتر میکنند؛ دلیل آن مشخص است!
چراکه دشمن با ابزار رسانه ما را موشک باران میکند، در حالی که ما افرادی را نداریم که از ابزار رسانهای که در دست بچههای انقلابی است برای پاتک تکهای دشمن بهره بگیرند.
مقام معظم رهبری این 10 فرمان را برای پاتک به دشمن صادر کرده است و بچههای انقلاب باید دراین 10 فرمان در میدان بایستند و با تولید محتوا، پاسخ شبهات دشمن و پاسخ تکهای موشکی دشمن را بدهند.
تسنیم: فکر میکنید تا چه اندازه در عرصه اجرای منویات و رهنمودهای رهبرمعظم انقلاب اسلامی موفق بودهایم؟
حسینی دیباجی: از ابتدای ماه رمضان تاکنون معظم له بارها و بارها سخنرانی تبیین داشتند، معظمله بارها فریاد زدند و اگر عمارها به میدان میآمدند رهبرمعظم انقلاب اسلامی نباید در ماه رمضان پنج بار سخنرانی داشتند بلکه باید منویات و تدابیر به مرحله اجرا میرسید و از مشکلات عبور میکردیم، چرا که مقام معظم رهبری فقط باید راهبری داشته باشد و باقی افراد در میدان حضور داشته باشند و وظایف خود را انجام دهند.
مقام معظم رهبری امروز عمار خودشان هم هستند و منویات خود را تبیین میکنند و به جوانان و مسئولان میگویند که مذاکره با آمریکا به دلایل مختلف اشتباه است، این نشان میدهد عمارهای زمان خواب هستند و به وظایف و تکالیف خود عمل نمیکنند و معظمله عمار شده است.
امام حسن مجتبی (ع) میفرماید: ( إِنَّ اللّه َ جَعَلَ شَهْرَ رَمَضانَ مِضْمارا لِخَلْقِهِ فَیَسْتَبِقُونَ فیهِ بِطاعَتِهِ إلى مَرْضاتِهِ) ماه رمضان میدان مسابقه برداشت اعمال است و هر کسی در اطاعت پذیری بتواند رضایت خداوند را کسب کند در میدان مسابقه برندهتر است، یکی از ویژگیهایی که در ماه مبارک رمضان وجود دارد و در ماههای دیگر به این صورت نیست حضور آیههای قرآن است، ظرفیت ماه مبارک رمضان ظرفیت نزول قرآن است و هیچ ماهی جز ماه رمضان لایق نیست که درآن قرآن نازل شود و مقام معظم رهبری فرمودند ماه رمضان قطعهای از زمان بهشت است.
قرآن پاسخ بسیاری از شبهات و مشکلات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی را داده است، شیخ زاکی یک فرد اهل سنت بود و تعریف میکرد وقتی در جوانی درس خواندم در دیداری که با امام داشتم یک قرآن به بنده هدیه دادند و فرمودند این قرآن را برای جوانان و مردم بخوانم، من فقط قرآن را برای مردم بازگو کردم اما توانستم 20 میلیون شیعه تربیت کنم.
درباره مذاکره با آمریکا قرآن صراحتا میگوید که مذاکره داشته باشیم یا خیر، قرآن میفرماید: (ولن ترۡضى عنک ٱلۡیهود ولا ٱلنصرى حتى تتبع ملتهمۡۗ)؛ امکان ندارد مستکبرین خیرمسلمانان را بخواهند تا زمانی که شما را از تمام اصول و ارزشها خالی نکنند دست بر نخواهند داشت.
این تعبیر قرآن از رابطه با یهود است و مقام معظم رهبری میفرمایند از ما خیری به شما نمیرسد.
تسنیم: از وقتی که در اختیار خبرگزاری تسنیم قرار دادید سپاسگزاریم، در پایان اگر صحبت ناگفته ای مانده بفرمایید؟
حسینی دیباجی: در پایان در ماه مبارک رمضان از کلام وحی چند نکته بیان می کنم که رزق این مصاحبه باشد، قرآن در بحث مشکلات اقتصادی چندین راهکار ارائه داده که من روزیرسان هستم، گاهی روزی خود را در بیابانها میریزم، اما در این شهر نمیریزیم، خداوند میفرماید اگر قبیلهای به من ایمان داشته باشد و گناه نکند و حرمت من را حفظ کند من دربهای زمین و ایمان را باز میکنم.
یکی از علتهایی که رزق و روزی جامعه کم میشود به دلیل گناهان فراوان جامعه است، گناهان فراوان جامعه برکت را از بین میبرد، بی نمازی نحسی میآورد، اگر از میان اهل خانه یک نفر بی نماز باشد در آن خانه نحسی وارد میشود و برکت از خانه میرود.
شکر نعمت برکت می آورد و یکی از علتهایی کم بودن رزق وروزی مردم این است که شاکر نیستند، انفاق نسبت به افراد نیازمند و گرفتار مال را زیاد میکند.
مشکل بیبرکتی و مشکل تورم از خود ماست، تاکنون تمام کارشناسان ثابت کردند که تحریمها بیشتر از 20 درصد تا 25 درصد موثرنبوده است، بنابراین ریشه مشکلات اقتصادی در خود ما و دین ماست، از آنجایی که خداوند ما را دوست دارد این چنین تنبیه میکند، مال سه جور است، هرچه قدر از رزقت باشد میتوانی استفاده کنی، یکسری افراد مال زیاد دارند اما رزق آنها زیاد نیست چراکه از مال خود در راه خیر استفاده نمیکنند، بنابراین به هر میزان اموالی که خداوند اعطا فرموده در راه خیر استفاده شود نیز مال شما برکت پیدا میکند.
انتهای پیام/711/