خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امنیت سرمایه گذاران در مازندران تامین می شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 09 فروردین 1404 - 11:19
تنکابن- استاندار مازندران درباره شعارسال سرمایه گذاری برای تولید گفت: تمام تلاش استانداری تامین امنیت برای سرمایه‌گذاران است.
مازندران،سرمايه،گذاران،يونسي،امنيت

مهدی یونسی در حاشیه بازدید از نوروز گاه تنکابن و ستاد تسهیلات سفر در گفت و گو با خبرنگار مهر درباره شعارسال سرمایه گذاری برای تولید اظهار کرد: تمام تلاش و همیت استانداری مازندران برای تأمین امنیت سرمایه گذاران در مازندران است.
یونسی رستمی با بیان اینکه استانداری مازندران در پی آن است تا با برنامه ریزی مناسب، سرمایه گذاران در دالان‌های پیچیده بوروکراسی اداری گرفتار نکند، افزود: وقتی امنیت سرمایه گذاران تأمین شود، ایجاد اشتغال و کاهش آسیب‌های اجتماعی نتیجه و حاصل کار خواهد شد.
نماینده عالی دولت در مازندران با بیان اینکه، کارگروهی جهت شناسایی ظرفیت‌ها و موانع بر سر راه سرمایه گذاران در مازندران ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: ما بنا داریم تمامی موانع بر سر راه سرمایه گذاران را بدون استثنا برطرف سازیم.
یونسی رستمی همچنین به پویش‌های نه به تصادف و نه به زباله و شعار محوری مازندران با عنوان، سلامت و رفاه و امنیت نیز اشاره کرد و گفت؛ تلاش ما این است که این شعارها با اقداماتی که انجام می‌شود، محقق شوند.