خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش 100 درصدی تصادفات فوتی شهری در کردستان

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 09 فروردین 1404 - 12:53
رئیس پلیس راهور کردستان گفت: تصادفات فوتی 100 درصد، جرحی 10 درصد، خسارتی 33 درصد و مجروحین 14 درصد در استان کاهش یافته است.
استان،پليس،كردستان،درصد،تصادفات،كاهش،اقدامات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سرهنگ رضا همتی‌زاده پیش‌ازظهر امروز در جلسه ستاد خدمات سفر استان که در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: خوشبختانه سال گذشته رتبه نخست کشور در حوزه کاهش تصادفات را کسب کردیم.
وی گفت: از ابتدای طرح نوروزی تاکنون در تصادفات فوتی 100 درصد، جرحی 10 درصد، خسارتی 33 درصد، مجروحین 14 درصد و متوفی 100 درصد در سطح شهرهای استان کردستان کاهش یافته است.
رئیس پلیس راهور استان کردستان تصریح کرد: حفظ جانِ هم‌استانی‌ها با فرهنگ‌سازی، اقدامات پیشگرانه و کاهش تصادفات جزو برنامه‌های اولویت‌دار پلیس در سطح استان بوده که خوشبختانه اقدامات بازدارنده نتیجه‌بخش بوده است.
وی از اعمال قانون 91 هزار و 537 دستگاه خودرو در استان خبر داد و افزود: برای 265 دستگاه خودرو حادثه‌ساز پیامک هشداری ارسال شده و وسایل نقلیه آنان متوقف شده است.
همتی‌زاده برخورد با 8772 دستگاه خودرو حادثه‌ساز در طول یکسال گذشته را از دیگر اقدامات پلیس در کردستان عنوان کرد و بیان داشت: 15 جلد گواهینامه رانندگان پرخطر نیز باطل شد.
وی از افزایش گشت‌های نظارتی به‌منظور کنترل رانندگان پرخطر خبر داد و بیان کرد: رانندگانی که فکر کنند از چشم پلیس دور هستند با آنان برخورد می‌کنیم.
رئیس پلیس راهور استان کردستان اظهار کرد: فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی در رابطه با کاهش تصادفات از دیگر اقداماتی است که توسط پلیس به صورت مستمر در استان انجام می‌شود.
انتهای پیام/481/