ترجمه بنگالی کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» منتشر شد
کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» ماحصل سخنرانیهای مقام معظم رهبری از سوی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بنگلادش به زبان بنگالی، ترجمه و منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» ماحصل سخنرانیهای مقام معظم رهبری از سوی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بنگلادش به زبان بنگالی، ترجمه و منتشر شد.
این اثر ارزشمند توسط «محمد عیسی شهیدی» استاد زبان فارسی دانشگاه و عالم دینی شناخته شده اهل سنت بنگلادش ترجمه شده است.
وی در حوزه ترجمه کتاب از زبان فارسی به زبان بنگالی دارای سابقه و تجربه طولانی است و ترجمه چندین اثر را در کارنامه خود دارد.
ناشر این اثر نیز انتشارات مالتی لینک با مدیریت «مصطفی طریق الحسن» است که در سال ۲۰۰۰ میلادی تأسیس شده و در حوزه چاپ و نشر کتاب در داکا شناخته شده است.
این کتاب در قالب ۳۰۰ نسخه منتشر شده و انتظار میرود با توجه به محتوا و مضمون قرآنی آن که موضوع مورد توجه و استقبال در جامعه دینی بنگلادش است، با استقبال علاقهمندان به مطالعه آثار و کتب قرآنی قرار گیرد و اثر گذاری لازم را داشته باشد.
مراسم رونمایی و معرفی این کتاب به جامعه کتابخوان و علاقهمندان مطالعه آثار قرآنی در روزهای آینده توسط رایزنی فرهنگی کشورمان در بنگلادش انجام خواهد یافت.
شایان ذکر است، ترجمه و انتشار این اثر گرانقدر به زبان بنگالی از برنامههای مصوب رایزنی فرهنگی در سال ۱۴۰۳ بود و در روزهای آخر اسفند این سال از چاپ و نشر درآمد.