خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ: روسیه و اوکراین کینه عمیقی از یکدیگر دارند

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 09 فروردین 1404 - 13:24
رئیس جمهور آمریکا با اشاره به پیشرفت تلاش‌های دیپلماتیک به منظور پایان جنگ اوکراین، گفت که مسکو و کی‌یف نفرتی عمیق نسبت به یکدیگر دارند.
توافق،روسيه،اوكراين،طرفين،توقف،مذاكرات،احياي،نقض

به گزارش مشرق، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به‌رغم اشاره به پیشرفت تلاش‌های دیپلماتیک برای حل و فصل جنگ اوکراین، گفت که طرفین با نفرت عمیقی به یکدیگر می‌نگرند.
ترامپ با تاکید بر تمایل طرفین به پایان جنگ، مدعی شد که اوکراین و روسیه «هر هفته ۲ هزار و ۵۰۰ جوان را از دست می‌دهند»!
وی افزود: فکر می‌کنم که در حال پیشرفت هستیم اما کینه خیلی زیادی بین طرفین وجود دارد.
جی‌دی ونس، معاون ترامپ نیز در جریان سفر جنجالی‌اش به گرینلند با تکرار اظهاراتی مشابه گفته بود که «مشخصا بین روسیه و اوکراین، به توافق آتش‌بس درباره(توقف حملات علیه) زیرساخت‌های انرژی دست یافتیم؛ همچنین توافق آتش‌بس در دریای سیاه تقریبا نهایی شده است و به محض رسیدن به این نقطه، روی مرحله بعدی آتش‌بس کار خواهیم کرد.»
اظهارات وی همزمان با مذاکرات روسیه و آمریکا با هدف احیای روابط دوجانبه دو کشور و توقف درگیری‌ها بین مسکو و کی‌یف مطرح شده است.
ترامپ و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه ۱۸ مارس درباره آتش‌بس احتمالی گفتگو و بر سر توقف ۳۰ روزه حملات علیه زیرساخت‌های انرژی روسیه و اوکراین توافق کردند.
با این حال، روسیه، اوکراین را به نقض متعدد این توافق متهم کرده است.
مسکو می‌گوید که قصد دارد تا به توافق پایبند بماند اما در صورت تداوم نقض توافق از سوی کی‌یف، پاسخی متناسب خواهد داد.
ریاض، پایتخت عربستان سعودی این هفته میزبان دور دیگری از مذاکرات بین هیئت‌های روسی و آمریکایی بود.
این مذاکرات با تمرکز بر احیای توافق غلات صورت گرفت.