خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصادفات نوروزی؛ 550 کشته و 13310 نفر مجروح شدند

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 09 فروردین 1404 - 14:53
رئیس پلیس راه راهور فراجا، در خصوص وضعیت ترافیکی و تصادفات در طرح نوروزی 1404، که از 25 اسفند 1403 آغاز شده و اکنون وارد روز چهاردهم خود شده است، اعلام کرد: تاکنون 550 نفر در تصادفات کشته و 13310 نفر مجروح شدند.
نفر،تصادفات،فقره،تصادف،فوتي،كرمي،اسد،سرهنگ،تردد،آمار،ساعت،گذ ...

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرهنگ احمد کرمی اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا، در خصوص وضعیت ترافیکی و تصادفات در طرح نوروزی 1404، که از 25 اسفند 1403 آغاز شده و اکنون وارد روز چهاردهم خود شده است، اعلام کرد: تاکنون هیچ یک از راه‌های مواصلاتی کشور مسدود نبوده است.
وی افزود: تنها در محورهای شمالی کشور، به ویژه محور کرج-چالوس و آزادراه تهران شمال، به دلیل حجم بالای ترافیک و تردد مسافران، از ساعت 11:30 امروز (نهم فروردین 1404)، مسیر شمال به جنوب از مرزن‌آباد به سمت تهران ممنوع خواهد شد.
رئیس پلیس راه بیان کرد: همچنین از ساعت 13:00، تردد تمامی وسایل نقلیه از کرج به چالوس و آزادراه تهران-شمال در مسیر جنوب به شمال به صورت یک طرفه انجام خواهد شد.
سرهنگ کرمی اسد در ادامه افزود: تردد در جاده هراز و فیروزکوه به سمت مازندران همچنان در جریان است، هرچند که ترافیک سنگینی در این محورهای شمالی مشاهده می‌شود.
همچنین مسیر قزوین-رشت به سمت استان گیلان نیز شاهد بار ترافیکی بالا است.
به گفته سرهنگ کرمی اسد، روز گذشته (هشتم فروردین 1404) پیک تردد رفت و برگشت با بیش از 27 میلیون تردد ثبت شده که نسبت به روزهای گذشته، دو درصد افزایش را شاهد بودیم.
آمار تصادفات در 24 ساعت گذشته(سر صحنه)
سرهنگ کرمی اسد در خصوص آخرین وضعیت تصادفات در 24 ساعت گذشته(8فروردین،سر صحنه)گزارش داد: در تصادفات درون‌شهری، 7 تصادف منجر به فوت داشته‌ایم که در آن 7 نفر جان خود را از دست داده‌اند.
وی گفت: همچنین 268 تصادف جرحی با 297 نفر مجروح و 2014 فقره تصادف خسارتی ثبت شد که در مجموع 2289فقره تصادف درون‌شهری در این مدت به وقوع پیوست.
در تصادفات برون‌شهری نیز 25 تصادف فوتی ثبت شد که 28 نفر جان خود را از دست داده‌اند.
رئیس پلیس راه گفت: همچنین 224 فقره تصادف جرحی با 325 نفر مجروح و 629 فقره تصادف خسارتی گزارش شده است.
در مجموع، تعداد تصادفات برون‌شهری به 878فقره رسید.
سرهنگ کرمی اسد اعلام کرد: در 24 ساعت گذشته(8فروردین،سرصحنه)، تعداد تصادفات فوتی به 32 فقره رسید که در نتیجه آن 35 نفر جان خود را از دست دادند.
همچنین 492 فقره تصادف جرحی با 622 نفر مجروح و 2643فقره تصادف خسارتی گزارش شده است.
وی با بیان اینکه آمار مجموع تصادفات ثبت‌شده در این مدت به 3167 فقره رسید، گفت: بیشترین تعداد تصادفات در استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی و کرمانشاه ثبت شده است که هرکدام با 2 فوتی جزو استان‌هایی بودند که بیشترین آمار تصادفات را داشتند.
جمع‌بندی نهایی(سرصحنه و بیمارستان) آمار تصادفات در طرح نوروزی در بازه زمانی 14 روزه
سرهنگ احمد کرمی اسد در جمع‌بندی نهایی آمار تصادفات از 25 اسفند 1403 تا 8 فروردین 1404(14روز)اعلام کرد: در این بازه زمانی متاسفانه 550 نفر از هموطنان جان خود را از دست داده‌اند و 13310 نفر نیز در 71579 فقره تصادف مجروح شده‌اند.
وی گفت: استان‌هایی همچون کرمان با (44نفر) فوتی، استان فارس با(30نفر) فوتی، سیستان و بلوچستان( (26 نفر) فوتی،خراسان (24 نفر) فوتی و خوزستان (18 نفر) فوتی بیشترین تعداد فوتی‌ها را در این مدت داشته‌اند.
انتهای پیام/