خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مبلغ زکات فطریه و کفاره در خراسان جنوبی اعلام شد

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 09 فروردین 1404 - 15:31
مبلغ زکات فطریه و کفاره از سوی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی، 70 هزار تومان اعلام شد.
نماز،روز،طعام،فطر،بيرجند،فقيه،عيد،مبلغ،نماينده،مراسم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حجت الاسلام میری، مسئول دفتر وجوهات نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهارداشت: فطریه معادل سه کیلوگرم طعام غالب هر مسلمان اعم از جو، گندم و برنج و اقلامی است که به‌عنوان طعام محسوب می‌شوند که بر اساس محاسبات انجام شده میزان زکات فطره برای یک نفر با محاسبه سه کیلو گندم، 70 هزار تومان است و فردی که خرج خانه را می‌دهد به ازای هر فرد نان خور در خانه باید این مبلغ را پرداخت کند.
وی گفت: کفاره‌ غیر عمد و فدیه هر روز 750 گرم یا مبلغ 18 هزار تومان است، اما روزه‌داران می‌توانند با توجه به برنجی که مصرف می‌کنند، سه کیلوگرم از آن یا معادل قیمت آن را به عنوان فطریه بپردازند.
مسئول دفتر وجوهات نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی افزود: زکات فطره باید شب اول ماه شوال که همان روز آخر ماه رمضان است کنار گذاشته شده و پس از اقامه نماز عید فطر به فرد نیازمند داده شود.
کفاره عمد نیز به ازای هر روز 60 مد طعام به مبلغ یک میلیون و 80 هزار تومان اعلام شده است.
محمد حسن زنگویی، رئیس ستاد نماز جمعه بیرجند نیز گفت: امسال نماز عید سعید فطر، در مصلی المهدی (عج) به امامت آیت‌الله عبادی، نماینده ولی فقیه در استان برگزار می‌شود.
وی افزود: این مراسم روز عید فطر از ساعت 6 صبح آغاز می‌شود البته به نمازگزاران توصیه می‌شود برای جلوگیری از ازدحام و مشکلات ترافیکی زودتر از زمان آغاز مراسم به مصلی مراجعه کنند.
رئیس ستاد نماز جمعه بیرجند اظهار داشت: سخنران مراسم حجت الاسلام زمانی از علمای حوزه علمیه قم خواهد بود.
انتهای پیام/ 252/.