خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قدردانی جامعه مدرسین از حضور حماسی مردم ایران در راهپیمایی روز قدس

مهر | استان‌ها | شنبه، 09 فروردین 1404 - 17:53
قم- جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تقدیر از حماسه سازان راهپیمایی روز جهانی قدس اعلام کرد که نابودی رژیم غاصب صهیونیستی حتمی است.
قدس،روز،راهپيمايي،الهي،مبارزه،مدرسين،علميه،حماسه،صهيونيستي

به گزارش خبرگزاری مهر، متن پیام قدردانی
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس که در اختیار خبرگزاری مهر قرار گرفته به شرح زیر است:
مردم فهیم و حماسه ساز ایران با درک اهمیت راهپیمایی روز قدس امسال، یکی از بهترین، پرشکوه‌ترین و باعزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس را در تاریخ ثبت کردند.
مؤمنین روزه دار با اتحاد و اقتدار ملی، بار دیگر حمایت خود از مردم مظلوم فلسطین، قدس شریف و مظلومان عالم را نشان دادند و جهان را به بیداری و مبارزه با اسرائیل فرا خواندند.
استقامت در مبارزه با نظام سلطه و رژیم منحوس صهیونیستی و حمایت از آرمان فلسطین، یک حرکت برخاسته از ایمان و تکمیل کننده طاعات و عبادات این ملت در ماه مبارک رمضان است.
این بُعد درخشان دینداری و معنویت خواهی ملت ایران در در گاه الهی ثبت است و بر حسنات آنان خواهد افزود.
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بار دیگر بر صدق وعده‌های الهی در تحقق نصرت و فتح در جبهه مبارزه با ظالمان تأکید می‌کند و با تقدیر از حماسه سازان راهپیمایی روز جهانی قدس و همه کسانی که در برگزاری باشکوه این خروش دشمن شکن در میدان حضور داشتند، اعلام می‌دارد که نابودی رژیم غاصب صهیونیستی، حتمی است و رهایی قدس عزیز در سایه امداد الهی و مجاهدت و پایداری رقم خواهد خورد.