مدیران از حساب شخصی خود به نیازمندان کمک کنند
استاندار آذربایجان شرقی گفت: مدیران دستگاه توجه کنند که از اموال یا اعتبارات دولتی در زمینه کمک به نیازمندان اختصاص داده نشود، بلکه از حساب شخصی هزینه شود.

بهگزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، بهرام سرمست در آئین طرح مفتاح الجنه، با بیان اینکه رونق تولید، کارآفرینی و اشتغال زایی سرلوحه فعالیت مدیران استانی در سال جاری است، گفت: باید تدابیری اندیشیده شود که کمک نهادهای حمایتی به دست نیازمندان واقعی برسد.
وی، افزود: هدف از برگزاری این طرح ایجاد همدلی، همبستگی و اظهار همراهی با کمیته امداد و امدادرسانی به محرومان است.
استاندار آذربایجان شرقی گفت: کمیته امداد به فرمان امام خمینی (ره) تشکیل یافته و ماموریت هایش در گذر زمان بسط پیدا کرده است.
سرمست افزود: ماموریتهای کمیته امداد بر خود اتکایی، آموزش، توانمند سازی، تحصیل خانواده های زیرپوشش و کارآفرینی مبتنی است.
وی گفت: در جامعه ما هنوز فقر ریشه کن نشده و محرومیت بخشی از جامعه را درگیر کرده است.
استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: در جامعه اسلامی زیبنده نیست که عده ای در رفاه باشند و عده ای دیگر از امکانات رفاهی زندگی محروم باشند.
سرمست با بیان اینکه اجرای طرح هایی مانند مفتاح الجنه نباید صرفا به این ایام اختصاص یابد، ادامه داد: سرکشی به خانواده های محروم جزو وظایف انسانی، دینی و اعتقادی است.
وی تصریح کرد: مدیران دستگاه توجه کنند که از اموال یا اعتبارات دولتی در این زمینه اختصاص داده نشود، بلکه از حساب شخصی هزینه شود.
استاندار آذربایجانشرقی در ادامه گفت: دکتر پزشکیان در سفر غیر رسمی خود به تبریز، یکی از سیاست های دولت در سال جدید را بهبود وضعیت معیشتی مردم عنوان کرد.
سرمست گفت: مسئولان استان باید برنامه ریزی داشته باشند و مدلی طراحی کنند که افراد مستحق تحت حمایت قرار گیرند.
وی با اشاره بر اینکه کمک های نهادهای حمایتی باید هدفمند بوده و به دست نیازمند واقعی برسد، تاکید کرد: سازوکاری، تدوین و در آن تعیین شود که چه کمکی برای چه قشری مورد نیاز است و این کمک ها از چه کانال هایی باید به دست نیازمندان برسد.
استاندار آذربایجانشرقی تصریح کرد: به دنبال این هستیم برای مشکلات معیشتی راه حل پیدا کرده و از کمک های خیّرین و دولت بهره جوییم.
سرمست به برخی برنامه های مهم در سال جاری اشاره کرد و گفت: برنامه هایی برای تامین فضاهای آموزشی به صورت عادلانه در روستاها، مسکن و همچنین سرمایه گذاری برای تولید وجود دارد تا بتوانیم با رونق تولید، کارآفرینی انجام داده و ایجاد اشتغال با درآمد پایدار کنیم.
انتهای پیام/