خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جمع آوری 192 میلیارد تومان زکات در آذربایجان شرقی

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 10 فروردین 1404 - 14:13
مدیرکل کمیته امداد آذربایجان شرقی گفت: میزان مبلغ جمع آوری شده زکات واجب، مستحبی و فطریه در سال 1403 در استان، 192 میلیارد تومان بود که کل درآمد فطریه در سال 1403 در استان آذربایجان شرقی، 53 میلیارد تومان بود.
امداد،كميته،استان،فطريه،زكات،تومان،1403،ملامهدي،اخذ،مديركل،د ...

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، غلامعلی ملامهدی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه میزان مبلغ جمع‌آوری‌شده زکات واجب، مستحبی و فطریه در سال 1403 در آذربایجان‌شرقی، 192 میلیارد تومان بود، گفت: 11 میلیارد و 200 میلیون تومان زکات در سال 1403 در استان آذربایجان‌شرقی به‌صورت نقدی توسط کمیته امداد دریافت شد که رشد 29 درصدی نسبت‌به سال 1402 داشت.
وی، ادامه داد: 47 میلیارد تومان زکات به‌عنوان کالا توسط انبار کمیته امداد استان آذربایجان‌شرقی در سال 1403 دریافت شد و 82 میلیارد تومان تحت عنوان وجوه کنترلی در قالب پروژه‌های عام‌المنفعه با نظارت کمیته امداد عملیاتی شد.
مدیرکل کمیته امداد آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه 51 میلیارد زکات در استان آذربایجان‌شرقی در سال 1403، توسط مراکز نیکوکاری و خیریه‌ها جمع‌آوری شد، گفت: میزان مبلغ زکات جمع‌آوری شده در سال 1403 نسبت‌به سال 1402، رشد کلی 11 درصدی داشت.
ملامهدی خاطرنشان کرد: 79 درصد زکات دریافتی، در امور محرومین و 21 درصد در پروژه‌های عام‌المنفعه هزینه شد.
وی، با اشاره‌به اینکه کل درآمد فطریه در سال 1403 در استان آذربایجان‌شرقی، 53 میلیارد تومان بود، گفت: این درآمد شامل فطریه عام، سادات و کفاره بود که 10 درصد آن توسط کمیته امداد دریافت شد.
مدیرکل کمیته امداد آذربایجان‌شرقی با اشاره‌ به در سال جاری سه‌هزار و 600 پایگاه برای اخذ فطریه در آذربایجان‌شرقی مجوز گرفته‌اند، گفت: یک‌هزار و 100 پایگاه اخذ فطریه از سوی کمیته امداد مستقر خواهد بود.
ملامهدی، با اشاره به استقرار 11 هزار صندوق اخذ فطریه در سطح استان آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: با اقدام کمیته امداد، گزینه پرداخت فطریه در شش هزار و 200 نانوایی لحاظ شده است که این گزینه باتوجه به اینکه در سال گذشته برای اولین بار اجرایی می‌شد، 119 میلیون تومان عملکرد داشت.
وی اظهار کرد: 330 مؤسسه خیریه نیکوکاری توسط فرمانداری و استانداری هماهنگ شده‌اند که در زمینه اخذ فطریه فعالیت کنند و دستگاه قضا مصمم است از فعالیت مراکز بدون مجوز جلوگیری کند.
مدیرکل کمیته امداد آذربایجان‌شرقی، گفت: شهروندان‌ می‌توانند با شماره‌گیری #5*041*8877* و یا ارسال عدد 3 به سرشماره 3000333341 می‌توانند اقدام به پرداخت فطریه کنند.
همچنین 350 دستگاه کارت‌خوان سیار و ثابت فعال خواهد بود و پنج کیوسک الکترونیکی در میدان ساعت قرار خواهند گرفت.
ملامهدی اظهار کرد: یک‌هزار و 548 روستا در استان آذربایجان‌شرقی مشمول زکات هستند که یک‌هزار و 256 روستا زکات پرداخت کردند.
وی، خاطرنشان کرد: تلاش می‌شود مبالغی که باعنوان زکات فطریه جمع‌آوری می‌شوند، تا ساعت 14 روز عید فطر به حساب نیازمندان واریز شود.
مدیرکل کمیته امداد آذربایجان‌شرقی، تصریح کرد: یک‌هزار و 200 میلیارد تومان حقوق سالانه توسط کمیته امداد استان آذربایجان‌شرقی پرداخت شده است.
80 هزار خانواده تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) استان آذربایجان‌شرقی هستند که 63 هزار خانواده حقوق ماهانه دریافت می‌کنند.
ملامهدی اعلام کرد: سال گذشته جشن خوداتکایی چهار هزار و 450 نفر مددجوی کمیته امداد در استان آذربایجان‌شرقی برگزار شد و براساس آمار، هیچ مبلغی از صدقات دریافتی استان آذربایجان‌شرقی، خارج از استان و شهرستان هزینه نمی‌شود.
انتهای پیام/