کارگاه غیرمجاز تولید لواشک و ترشک در دشتستان پلمب شد
بوشهر- رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از کشف و پلمب کارگاه غیرمجاز تولید لواشک و ترشک در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ماریا خویشدوست ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در پی گزارش مردمی و با دستور قضائی و همراهی نیروی فراجا، بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان دشتستان در ایام تعطیلات نوروز با حضور در یک کارگاه غیرمجاز تولید و بستهبندی انواع لواشک، ترشک و آلوچه، مشاهده شد، تولید انواع لواشک و آلوچه در شرایط کاملاً غیربهداشتی و با استفاده از رنگهای شیمیایی غیرمجاز صورت میگیرد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان افزود: در این راستا بیش از هزار کیلوگرم انواع مواد فرآوری شده، رنگهای غیرمجاز، لواشک و تمر بستهبندی با برچسبهای بهداشتی تقلبی امحاء و کارگاه نیز با دستور قضائی پلمب شد.
خویشدوست از مردم خواست در هنگام خرید انواع مواد غذایی حتماً مشخصات بهداشتی بهویژه پروانه بهداشتی درج شده به روی بستهبندی را از طریق سامانه استعلام غذا و دارو بررسی کرده و از صحت آن مطمئن شوند.
وی گفت: استفاده از مواد اولیه غیرمجاز و انواع رنگهای شیمیایی و تهیه و فرآوری مواد در شرایط غیربهداشتی میتواند سلامتی مصرفکنندگان را بشدت تهدید کند و در درازمدت مشکلات جدی سلامتی از جمله ابتلاء به انواع سرطانها را سبب شود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از مردم خواست در صورت مشاهده کارگاه غیرمجاز تهیه مواد غذایی حتماً مراتب را با تلفن ۱۹۰ اطلاعرسانی کنند.