خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاریخ ری مهجور مانده است

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 10 فروردین 1404 - 15:54
نویسنده کتاب "ملک ری" با تأکید بر مهجور ماندن تاریخ و هنر ری، از دشواری های پژوهش در این زمینه و اهمیت جمع آوری و حفظ اسناد تاریخی گفت و تأکید کرد: هدف من این بوده که تاریخ ری را به جایگاه واقعی خود برگردانیم.
ري،تاريخ،كتاب،منابع،ادامه،نويسنده،معرفي،هنر،هدف،زمينه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، علیرضا کورش‌لی نویسنده کتاب "ملک ری"، در آئین رونمایی از کتاب خود در جمع پژوهشگران و علاقه‌مندان به تاریخ و فرهنگ ری، به بیان تجربه‌های خود در زمینه پژوهش‌های تاریخی و هنری این منطقه پرداخت.
وی در سخنانی صادقانه به چالش‌های پژوهش در تاریخ ری اشاره کرد و افزود: تاریخ ری واقعاً مهجور بود و کارهای کمی در این زمینه انجام شده است.
بسیاری از اطلاعاتی که در مورد هنر ری موجود است، تغییر کرده یا در دسترس نیست.
کورش‌لی در ادامه گفت: یکی از انگیزه‌های اصلی‌ برای پژوهش در مورد هنر ری، نادیده گرفتن این هنرهای عظیم و غنی در گذشته بود.
ما در مورد سفالگری ری و هنرهای دیگر آن هیچ نوشته‌ای نداشتیم.
این هنرها به نوعی به یغما رفتند و تلاش من در این کتاب، معرفی دوباره این آثار و تاریخ این منطقه بود.
نویسنده کتاب "ملک ری" همچنین در ادامه صحبت‌های خود از کمبود منابع در زمینه تاریخ ری سخن گفت و بیان کرد: انگیزه‌ام از نوشتن این کتاب کمبود منابع در تحقیقات و پژوهش‌های تاریخی بود.
در زمانی که من روی هنر ری کار می‌کردم، واقعاً منابع کافی و به‌روز در دسترس نبود.
بسیاری از منابع قدیمی بودند و نمی‌توانستند اطلاعات دقیقی ارائه دهند.
سعی کردم این اطلاعات را به‌روز کنم و به عرصه تاریخ بیاورم.
این نویسنده تاریخ‌شناس همچنین از نقدهای سازنده و ایرادهایی که از سوی اساتید و پژوهشگران دریافت کرده است، استقبال کرد و افزود: هدف من از نوشتن این کتاب تنها معرفی تاریخ ری نبوده بلکه ایجاد فضایی برای گفتمان و نقد علمی بوده است.
اگر این ایرادات گرفته شود، ما همه می‌توانیم پیشرفت کنیم.
کورش‌لی در ادامه به نقش استادان بزرگی چون دکتر کریمان در معرفی تاریخ ری و لزوم ادامه راه آنها اشاره کرد و گفت: اینکه ما از نقد و اشتباهات خود درس می‌گیریم، نشان‌دهنده رشد و پیشرفت است.
هدف من این بوده که با همت دوستان و استادان بزرگ، تاریخ ری را به جایگاه واقعی خود برگردانیم.
کورش‌لی در پایان از همه کسانی که در این مسیر به او کمک کرده‌اند، تشکر کرد و ابراز داشت: اگر امروز توانستم این کتاب را به چاپ برسانم، حاصل همکاری و لطف دوستان و اساتید بزرگوار است و امیدوارم این تلاش‌ها برای نسل‌های آینده مفید باشد.
هدف من این است که روزی ری را با شکوه‌تر از همیشه ببینیم و امیدوارم روزی ثبت جهانی شود.
انتهای پیام/