خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترافیک در محور چالوس سنگین شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 10 فروردین 1404 - 16:00
مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور گفت: ترافیک در محور چالوس حدفاصل تونل کندوان و پل زنگوله سنگین گزارش شده است.
شمال،تونل،جنوب،مسير،محور،حدفاصل

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری- ایمان محرابی نیا مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور اظهار داشت : تردد کلیه وسایل نقلیه در آزادراه تهران – شمال و محور چالوس مسیر (شمال به جنوب) تا اطلاع بعدی ممنوع است همچنین شاهد ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) محدوده تونل کندوان و حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه ، آزادراه تهران – شمال مسیر (جنوب به شمال) محدوده تونل شماره ۱۳ و حدفاصل تونل شماره ۱۷ تا تونل شماره ۱۸ و محدوده انتهای تونل البرز گزارش شده است.
وی ادامه داد: ترافیک سنگین در محور هراز مسیر (جنوب به شمال) محدوده‌های بایجان و سه راهی چلاو و مسیر (شمال به جنوب) محدوده‌های کلرد و محمدآباد ، آزادراه قزوین – رشت حدفاصل منجیل تا رودبار گزارش شده است.
او بیان کرد: در حال حاضر تردد روان در محور فیروزکوه (رفت و برگشت) را شاهد هستیم اما ترافیک سنگین در برخی از محورها از جمله کرج- قزوین گزار شده است.