پلمب 18 واحد صنفی متخلف در قشم
رئیس کمیته بازرسی و نظارت بر خدمات سفر قشم از پلمب 18 واحد صنفی متخلف در این شهرستان به دلیل بی توجهی به هشدارهای صادر شده و عدم رعایت قوانین و موازین بهداشتی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، فاطمه صنعتی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از 29 اسفند گذشته تا هشتم فروردین امسال با توجه به بازرسیهای صورت گرفته برای194 واحد متخلف اخطار کتبی صادر شد، 11 واحد تعلیق و 18 واحد صنفی متخلف نیز پلمب شدند.
وی بیان داشت: در این مدت بیشترین موارد تخلف مربوط به بهداشت فردی، بهداشت محیط و کیفیت مواد غذایی اولیه بوده است.
رئیس کمیته بازرسی و نظارت بر خدمات سفر قشم خاطرنشان کرد: در بازه زمانی مذکور یک هزار و 221 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای صنفی مختلف سراسر این جزیره انجام و 24 تن و 310 کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل استفاده و 61 لیتر انواع نوشیدنی غیربهداشتی و تاریخ مصرف گذشته کشف و معدوم شد.
صنعتی ابراز داشت: در این بازرسی ها بهویژه در رستورانها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بحث بهداشت محیط، کیفیت مواد غذایی اولیه و تجهیزات از اهمیت و حساسیت خاصی برخوردار است.
رئیس کمیته بازرسی و نظارت بر خدمات سفر قشم تاکید کرد: حفظ سلامت ساکنان و گردشگران جزیره قشم از اهمیت ویژهای برخوردار است و در این راستا با هیچ کس تعارف و همراهی نخواهیم کرد.
صنعتی از قشموندان و گردشگران نوروزی قشم خواست تا برای اقامت یا تهیه مواد غذایی به مراکز مجاز مراجعه کنند و اگر در مراجعه به این مراکز مشکلات یا تخلفهایی از نظر بهداشت فردی یا محیط مشاهده کردند به سامانه تلفنی 24 ساعته 07635252952 و یا سامانه جامع شکایات 09629 اطلاع دهند.
انتهای پیام/7558/.