خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار رسمی نسبت به هرگونه شرارت علیه ایران به دفتر حفاظت منافع آمریکا

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | دوشنبه، 11 فروردین 1404 - 15:41
مدیر کل آمریکای وزارت خارجه در غیاب سفیر، سرپرست سفارت سوئیس در ظرفیت حافظ منافع آمریکا را به وزارت خارجه فراخواند.
خارجه،وزارت،آمريكا،سفارت،آمريكاي،سرپرست

باشگاه خبرنگاران جوان - با توجه به شرارت‌های مستمر رژیم صهیونیستی برای ایجاد ناامنی در منطقه و نیز تهدیدهای رئیس‌جمهور آمریکا، صبح امروز دوشنبه ۱۱ فروردین در غیاب سفیر، سرپرست سفارت سوئیس در ظرفیت حافظ منافع آمریکا توسط «عیسی کاملی» مدیر کل آمریکای وزارت خارجه به وزارت خارجه فراخوانده شد.
مدیرکل آمریکای وزارت امور خارجه در این جلسه ضمن محکوم‌کردن و رد اظهارات تنش‌زا و خلاف حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد، یادداشت رسمی هشدار ایران در قبال هرگونه شرارت و عزم جمهوری اسلامی ایران برای واکنش قاطع و فوری به هر تهدیدی را به وی ابلاغ کرد.
سرپرست سفارت سویس اطمینان داد که مراتب را بلافاصله به دولت آمریکا منتقل خواهد کرد.
منبع: ایرنا