خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عراقچی: پاسخ نامه آمریکایی‌ها به دستشان رسیده است

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | دوشنبه، 11 فروردین 1404 - 17:00
وزیر خارجه کشورمان در خصوص دلیل مذاکره با آمریکا به صورت غیرمستقیم گفت: دلیل مذاکرات به صورت غیرمستقیم تهدیداتی است که صورت می‌گیرد.
مذاكره،مستقيم،پاسخ

باشگاه خبرنگاران جوان - سید عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان در خصوص پاسخ ارسال شده به نامه آمریکا گفت: از دوستانمان در عمان خبردار شده‌ایم نامه به مقصد خود رسیده و ملاحظه هم شده، امیدوار هستیم که خداوند به حق این روز سعید آنچه که خیر و صلاح این کشور هست مقدر کند.
عراقچی در پاسخ به این سوال که برای بعضی‌ها سوال است که چرا مذاکره غیر مستقیم و چرا این مذاکرات به صورت مستقیم انجام نمی‌شود گفت: دلیل مذاکرات به صورت غیر مستقیم تهدیداتی است که صورت می‌گیرد و این اقدام در واقع پاسخ به قلدری آمریکا است، ما در شرایط قلدرمآبانه مذاکره نمی‌کنیم ولی از موضع برابر همیشه آماده مذاکره بوده و هستیم.