خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفتگوی تلفنی عیدانه پزشکیان با مقامات عمان، مصر،مالزی و قطر

تسنیم | سیاسی | دوشنبه، 11 فروردین 1404 - 18:13
رئیس جمهور در گفت و گوی تلفنی با سلطان عمان، رئیس جمهور مصر و نخست وزیر مالزی اظهار امیدواری کرد که به برکت عید سعید فطر روابط کشورهای اسلامی بیش از پیش تقویت شود.
عيد،ملت،اسلامي،تبريك،تقويت،جمهور،رئيس،ايران،فطر،تلفني،سعيد،ر ...

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم،‌ مسعود پزشکیان بعدازظهر امروز - دوشنبه - در گفتگوی تلفنی با آقای «هیثم بن طارق آل سعید» سلطان عمان ضمن تبریک فرارسیدن عید سعید فطر به وی و ملت دوست و برادر، عمان اظهار داشت: امیدوارم خداوند به برکت این عید به ما یاری رساند تا بتوانیم روابط میان کشورهای‌مان و نیز همه کشورهای اسلامی را بیش از پیش استحکام و تعمیق ببخشیم.
رئیس جمهور افزود: مشتاقم تا در سفری که در ماه‌های آتی به کشور شما خواهم داشت بتوانیم در راستای تقویت روابط دوستانه و صمیمی دو کشور همسایه رایزنی‌های موثری با دوست و برادر خودم سلطان هیثم بن طارق داشته باشم.
هیثم بن طارق سلطان عمان نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن تشکر از تبریک و آرزوهای نیک دکتر پزشکیان و تبریک متقابل عید به وی و مردم ایران، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران و مردم این کشور دوست، برادر و همسایه عزیز ما هستند و از خداوند می‌خواهم که این عید مبارک را مایه خیر، برکت و پیشرفت برای هر دو ملت و همه ملت‌های مسلمان قرار دهد.
علاوه بر این پزشکیان در گفتکو با نخست وزیر مالزی ضمن تبریک فرارسیدن عید سعید فطر و اظهار امیدواری برای بهره‌مندی سران و مردم مالزی از خیرات و برکات این ماه و این عید مبارک اظهار داشت: امیدوارم به برکت این عید وحدت و انسجام کشورهای اسلامی هرچه بیشتر تقویت شده و این کشورها بتوانند موضع موثرتری در برابر جنایات وحشتناک رژیم صهیونیستی و در حمایت از ملت مظلوم فلسطین داشته باشند.
رئیس جمهور با اشاره به اقدامات در حال انجام برای برگزاری نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و مالزی افزود: امیدوارم بتوانیم در جریان این نشست تصمیمات موثری برای تقویت روابط دوستانه دو کشور اتخاذ کنیم.
نخست وزیر مالزی نیز در این گفتگوی تلفنی با تبریک متقابل عید فطر به رئیس جمهور و ملت ایران تصریح کرد: مالزی همواره مواضع جمهوری اسلامی ایران در حمایت از ملت‌های مظلوم جهان بخصوص ملت فلسطین و نیز تلاش ایران در راستای استقرار عدالت در جهان را تحسین می‌کند.
انور ابراهیم گفت: بنده و دولت من به طور جدی از بهبود و ارتقای روابط با جمهوری اسلامی ایران حمایت می‌کنیم و برگزاری نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور را فرصت مناسبی در راستای تقویت مناسبات فی مابین می‌دانم وتلاش می‌کنم تا اطمینان حاصل شود هر کاری که برای گسترش روابط با ایران لازم است انجام شود.
رئیس جمهور کشورمان همچنین در گفتگوی تلفنی با آقای «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر ضمن تبریک فرارسیدن عید سعید فطر به وی و ملت مصر اظهار امیدواری کرد که خیرات و برکات این عید نصیب همه ملت‌های مسلمان و از جمله ملت برخوردار از سابقه تمدنی کهن و درخشان مصر شود.
رئیس جمهور همچنین از مواضع انسانی و خیرخواهانه رئیس جمهور مصر در قبال ملت مظلوم فلسطین و مردم غزه و نیز در قبال مسائل منطقه قدردانی کرد و افزود: امیدوارم بتوانیم احساسات برادرانه و دوستانه میان کشورهای اسلامی را بیش از پیش تقویت کرده و با وحدت و انسجام بیشتر مواضعی موثرتر در برابر ظلم و بی‌عدالتی داشته باشیم.
عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر نیز در این مکالمه تلفنی فرا رسیدن عید سعید فطر را تبریک گفت و تصریح کرد: از خداوند می‌خواهم که به برکت این عید صلح، امنیت و موفقیت را نصیب همه ملت‌های اسلامی و همه مردم دنیا کند و امیدوارم ظلم، جنایت و کشتار در هر کجای دنیا هرچه سریع‌تر متوقف شود.
پزشکیان همچنین در گفت‌وگوی تلفنی با آقای «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر ضمن تبریک فرارسیدن عید سعید فطر به وی، دولت و ملت قطر اظهار داشت: عید فطر مناسبت مهمی برای تقویت برادری و همفکری و انسجام ملت‌های اسلامی است.
رئیس جمهور ضمن ابراز خرسندی از فراهم آمدن فرصت این گفت‌وگوی تلفنی ابراز امیدواری کرد که هرچه سریع‌تر در ملاقاتی حضوری درباره راهکارهای تسریع اجرای توافقات میان دو کشور گفتگو و روابط دوستانه و برادرانه فیمابین را تقویت کنند.
شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر نیز در این گفت‌وگوی تلفنی ضمن تبریک متقابل عید سعید فطر به دولت و ملت ایران تصریح کرد: از خداوند می‌خواهم به ما کمک کند تا به برکت این عید بتوانیم با تقویت تعاون و همکاری بین کشورهای اسلامی روابط ممتاز و ویژه میان دو کشور همسایه و نیز دیگر کشورهای اسلامی را بیش از پیش تقویت کنیم.
امیر قطر گفت: بنده هم مشتاقانه منتظر فرصتی هستم تا در ملاقات حضوری با جناب‌عالی درباره مسائل مورد علاقه دو طرف گفتگو کرده و بتوانیم اجرای توافقات فیمابین را تسریع کنیم.
انتهای پیام/