خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم تسریع در توسعه راه‌آهن قم - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 12 فروردین 1404 - 11:41
استاندار قم بر تسریع در اجرای برنامه های توسعه ای راه آهن قم تأکید کرد.
قم،استان،برنامه،ريلي،مسافران،آهن،مسافري،ايستگاه،توسعه،طرح،مس ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، اکبر بهنام‌جو امروز در بازدید از ایستگاه مرکزی راه‌آهن قم، اظهار کرد: شتاب در کارها باعث امیدواری مردم به آینده می‌شود.
استان قم توانمندی‌های بالایی دارد، اما نیازمند برنامه‌ریزی، پیگیری، هماهنگی و وفاق است تا بتوانیم کارهای بزرگی انجام دهیم.
استاندار قم با اشاره به اهمیت طرح جامع ریلی استان افزود: این طرح باید در قالب یک برنامه چهار ساله تدوین شود تا مشخص شود استان از چه جایگاهی به چه جایگاهی خواهد رسید.
این برنامه شامل ابعاد ساختمانی، ایستگاه‌ها و بهره‌وری در حمل‌ونقل خواهد بود تا میزان جابه‌جایی و سطح خدمات به مسافران افزایش یابد.
وی عنوان کرد: با توجه به افق گردشگری قم، باید ماندگاری مسافران را افزایش دهیم.
همچنین درصدی از مسافران جاده‌ای را به مسیرهای ریلی هدایت کنیم.
اگر در حال حاضر سالانه سه میلیون مسافر جابه‌جا می‌شوند، باید این رقم را تا پایان برنامه هفتم توسعه به 5 تا 6 میلیون نفر برسانیم.
بهنام‌جو بر لزوم تأمین سهم استان، بخش خصوصی و سازمان‌های مرتبط در اجرای این طرح تأکید کرد و اظهار داشت: این برنامه باید با بهره‌گیری از منابع داخلی و حمایت‌های کشوری اجرایی شود.
وی همچنین به پروژه قطار سریع‌السیر تهران-قم-اصفهان اشاره کرد و گفت: این پروژه در برنامه قرار دارد و ان‌شاءالله به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.
با تحقق این امر، ایستگاهی مجهز و کارآمد در قم خواهیم داشت که بخشی از بار مسافری را کاهش داده و مسیرهای ریلی را بهبود خواهد بخشید.
استاندار قم در ادامه خواستار بهسازی و توسعه زیرساخت‌های ایستگاه‌های ریلی شد و تأکید کرد: باید در بخش ناوگان نیز واگن‌های جدیدی اضافه شود تا رضایتمندی بیشتری برای مسافران ایجاد گردد.
وی در پایان از اداره کل راه‌آهن استان خواست تا با محوریت معاونت عمرانی استانداری و همکاری با سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و فرمانداری قم، برنامه چهار ساله توسعه حمل‌ونقل ریلی را تدوین و اجرا کنند و افزود: این مسیر با برنامه‌ریزی مناسب، قطعاً به تحولات مثبت در حوزه حمل‌ونقل ریلی استان منجر خواهد شد.
گفتنی است ایستگاه مرکزی راه آهن قم در سال 1317 ساخته شده است و در سال 1391 به مدیریت استان قم در آمد و در سال 1396 در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.
در حال حاضر،راه آهن قم با جابجایی روزانه حدود 8000 نفر مسافر از طریق ایستگاههای راه آهن قم و محمدیه بعنوان سومین ایستگاه مسافری کشورمحسوب می شود.
راه آهن قم به دلیل موقعیت استراتژیک و قرار گیری در شاهراه مواصالتی غرب به شرق و شمال به جنوب شاهد تردد روزانه 61 رام قطار مسافری است.
انتهای پیام/