رفع محرومیت زیباترین حس حضور در گروه های جهادی است
سراوان- مسوول گروه جهادی شهید جابر دهواری بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور سراوان، گفت: رفع محرومیت زیباترین حس حضور در گروه های جهادی است.

عمران ملازهی، در گفتوگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه خدمت بیتوقع، تجربه یک لذت غیر قابل وصف است، افزود: باتوجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی براینکه «ما هرجا انقلابی عمل کردیم پیش رفتیم و هرجا از انقلابیگری و حرکت جهادی غفلت کردیم، عقب ماندیم و ناکام شدیم»، سال ۹۵ برای اولین بار به عنوان یک اهل سنت، اقدام به ثبت گروه جهادی تحت نظر دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور سراوان کرده و اولین اردوی جهادی را در روستای تاریخی دزک از توابع این شهرستان درقالب کارعمرانی و فرهنگی برگزار کردیم.
وی با اشاره به اینکه مزد این خدمت بی منت، اهدای یادبودی از حرم امام رضا (ع) به اینجانب بود، بیان کرد: بیاد دارم وقتی اقدام به مرمت و بازسازی مدرسه ۱۳ ابان در این روستا کردیم، دانش آموزان به قدری خوشحال بوده و ذوق داشتند که هر روز به مدرسه سرزده و از نزدیک شاهد فعالیتهای ما در قالب گروه جهادی بودند، گویا تنها خواسته و آرزویشان داشتن یک مدرسه و کلاس درس برای ساختن آینده و آرزوهایشان بود، حس و حال فرزندان آن روستا در آن زمان، بهترین پاداشی بود که پس از اهدای یابود حرم مطهر رضوی نصیبم شد.
مسؤول گروه جهادی شهید جابر دهواری بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور سراوان ادامه داد: پس از تجره ای که در اولین اردوی جهادی کسب کردم و حس و حال خوبی که داشتیم، تصمیم به تداوم این کار گرفته و از این حیث، در کنار درس و دانشگاه، کمک به مناطق محروم و شناسایی نیازمندیها را در دستور کار قرار دادیم، اما شدت محرومیت منطقه کار را برای ما بسیار سخت میکرد اما با توکل به خدا و همراهی مردم کار تسهیل شد و در گام دوم اقدام به مرمت و بهسازی و بازسازی مدرسهای در روستای دشتوک سراوان کردیم.
وی ضمن قدردانی از همراهی علما و اهالی منطقه با گروههای جهادی، گفت: به تدریج با شناسایی مدارس روستاهای دور دست، اقدام به مرمت و بازسازی آنان برای فراهم آوردن زیرساخت تحصیل فرزندان روستایی کردیم، در این بین، آنچه باعث میشد با عشق پای کار باشیم، خوشحالی دانش آموزان و اهالی محل بود که بی صبرانه منتظر پایان کار بودند، با خود و خدایمان عهد بستیم تا زمانی که عمری باقی باشد، برای خدمت به مردم، خالصانه پای کار باشیم چرا که در اردوهای جهادی علاوه بر خودسازی و خواشناسی، با درد مردمانی آشنا شدیم که با دست خالی و نبود امکانات، قدردان و شکرگذار نعمات خدادادی بودند.
ملازهی با بیان اینکه حضور در اردوهای جهادی باعث درک فقر و محرومیت در روستاهای مناطق محروم است، ادامه داد: کمک به خانوادههای کمبضاعت و نیازمند، بازسازی خانه محرومان، ساخت چشمههای بهداشتی، کمک به ایتام و خانوادههای بدسرپرست و در کل قشر ضعیف جامعه از اهم اقدامات این گروه جهادی تا کنون بوده است.
وی اظهار کرد: اساسیترین و مهمترین دغدغه ما نیز همکاری همه جانبه مسؤولان با گروههای جهادی بوده و تقاضا داریم که گروههای جهادی را حمایت کنند.
وی با بیان اینکه حضور در اردوهای جهادی را قلبا دوست داشته و هیچ ترسی برای حضور در مناطق محروم ندارد، افزود: بیاد دارم در اولین بار از برگزاری اردوها، برخی از اینکه لباسشان خاکی شده بود، ناراحت بودند، اما حالا همان افراد، پای ثابت اردوهای جهادی هستند و آتش به اختیار برای رفع مشکلات مردم در میدان عمل بدون هیچ چشم داشتی حضور دارند.
مسؤول گروه جهادی شهید جابر دهواری بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور سراوان تلخترین خاطره این اردوها را فوت یکی از جهادگران در سانحه تصادف عنوان و اظهار کرد: «محمد پناهی» پای ثابت این گروه جهادی برای انجام فعالیتهای عمرانی و به نوعی آچار فرانسه گروه مان بود.
وی نقاط قوت حضور در اردوهای جهادی برگزار شده را وحدت، شناسایی درست مناطق، همدلی و پای کارآمدن اهالی روستا یا شهر موردنظر و همراهی علما و معتمدین دانست و گفت: نقاط ضعفی هم که وجود دارد به عدم حمایت خیلی کمتر از حد انتظار از سوی برخی مسؤولان و نشر ندادن فرهنگ درست کار جهادی در بین دانشجویان و جوانان مرتبط است.
ملازهی با بیان اینکه برای حل مشکلات و معضلات موجود در نقاط مختلف جامعه، نباید منتظر مسؤولان بود، افزود: ضروری است که ظرفیتهای موجود شهر و روستا در هر منطقه احصا و از ظرفیت و توان جوانان و دانشجویان آن استفاده بهینه کرد، باید به این واقعیت برسیم که تا زمانی خودمان برای خودمان دلسوزی نکنیم، بیگانگان برای ما دلسوزی نخواهند کرد.