خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احداث بیش از 30 پارک در مناطق مختلف کرج

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 12 فروردین 1404 - 16:13
رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر کرج گفت: دوره ششم موفق به احداث بیش از 30 پارک به مساحت قریب به 20 هکتار در مناطق مختلف شهر کرج شده است.
كرج،شهر،شوراي،سبز،فضاي،كميسيون،اسلامي،شهري،عنوان،عمراني،پارك ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، جواد چپردار، رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر کرج امروز در بازدید از باغ گل‌های کرج با اشاره به عملکرد مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر در حوزه فضای سبز و پارک‌ها خبر داد: دوره ششم موفق به احداث بیش از 30 پارک به مساحت قریب به 20 هکتار در مناطق مختلف شهر کرج شده است.
وی با بیان اینکه به همین میزان، پارک‌های موضوعی و مرکزی نیز ساخته شده که از نظر کمیت و کیفیت، دستاوردهایی بی‌نظیر در طول ادوار مختلف شورا به شمار می‌رود، عنوان کرد: احداث پارک رود در حاشیه رودخانه کرج یکی از اقدامات برجسته و نوآورانه‌ای بود که در تعامل و همکاری نزدیک شورای شهر و مدیریت شهری با قوه قضائیه انجام شد.
رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر کرج مطرح کرد: تکمیل فازهای مختلف این پروژه، به عنوان اقدامی بی‌نظیر در سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری به یکی از پروژه‌های مدل در کلان‌شهرهای کشور تبدیل شده و بارها مورد بازدید و تقدیر ریاست قوه قضائیه قرار گرفته است.
چپردار با اشاره به جشنواره پارک لاله به عنوان یکی دیگر از پروژه‌های برجسته در این زمینه بیان کرد: برپایی این جشنواره به عنوان یک پروژه ملی که انحصار آن در کلان‌شهر کرج قرار دارد، با دوراندیشی و همت مدیران گذشته و کنونی محقق شد.
این پروژه اکنون با مدیریت جهادی در سازمان فضای سبز با زیبایی، شکوه و نظم بیشتری آماده بهره‌برداری است.
وی به اهمیت توجه به پیوست‌های زیست‌محیطی در پروژه‌های عمرانی اشاره کرد و گفت: به عنوان ناظر و نماینده شورای اسلامی در کمیسیون ماده 7، با افتخار اعلام می‌کنم که تمامی پروژه‌های عمرانی در سطح شهر تنها پس از بررسی و تصویب پیوست‌های زیست‌محیطی خود، وارد مرحله قرارداد و پیمان می‌شوند.
حتی اصلاحات هندسی معابر نیز ملزم به رعایت این پیوست‌ها بوده‌اند.
چپردار تصریح کرد: بدیهی است که رعایت اصول زیست‌محیطی و توسعه پایدار در پروژه‌های عمرانی، آثار مثبت و ماندگاری بر محیط‌زیست، فرهنگ و اجتماع خواهد داشت.
در این راستا، کمیسیون ماده 7 بیش از هر دوره‌ای به این موضوعات توجه ویژه‌ای داشته و در حفظ و صیانت از فضای سبز و باغ‌ها، جانمائی صحیح اشجار و توسعه محیط‌زیست شهری، گام‌های مهمی برداشته است.
رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر کرج از همکاری‌های مستمر قضات عالی‌رتبه دادگستری در کمیسیون ماده 7 و ریاست و همکاران سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قدردانی کرد و افزود: تلاش‌های مستمر و انقلابی این افراد در همراهی با شورای اسلامی شهر کرج موجب ایجاد تغییرات و پیشرفت‌های ملموسی در حوزه فضای سبز و محیط‌زیست شهری شده است.
انتهای پیام/