خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نهضت «زندگی با آیه‌ها» در چهارمحال و بختیاری چگونه اجرا شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 12 فروردین 1404 - 18:13
شهرکرد-مسئول روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به استقبال بالای مردم استان از نهضت ملی زندگی با آیه‌ها در ماه مبارک رمضان به تشریح روند اجرای این برنامه پرداخت.
زندگي،استان،قرآني،نهضت،چهارمحال،بختياري،محمدي،رمضان،بالغ،ارت ...

سجاد محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص روند اجرای نهضت «زندگی با آیه‌ها» با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری روز گذشته از قرآنی شدن جامعه در ایام ماه مبارک رمضان ابراز خرسندی و رضایت داشتند، اظهار کرد: باعث افتخار ماست که ولی جامعه از برپایی این حرکت قرآنی در سطح کشور اعلام رضایت کردند.
وی با یادآوری اینکه به فضل الهی ماه رمضان امسال بیش از سال‌های گذشته در چهارمحال و بختیاری رنگ و بوی قرآنی گرفت، اظهار کرد: ماه رمضان امسال شاهد اجرای دومین دوره نهضت ملی زندگی با آیه‌ها در سراسر کشور و استان بودیم و این برنامه را باید بزرگ‌ترین پویش بدانیم که توانست ۱۰ میلیون مخاطب در کشور جذب کند.
مسئول روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با ذکر اینکه ۱۰ میلیون نفر با نهضت زندگی با آیه‌ها ارتباط و کنش مستقیم داشتند، ادامه داد: این ارتباط در قالب‌ها و سامانه‌های مختلف ذیل این برنامه همچون مسابقه پیامکی، طرح سفیران آیه‌ها، سایت و اپلیکیشن زندگی با آیه‌ها و … بروز و ظهور یافت.
استقبال گسترده از مسابقه پیامکی زندگی با آیه‌ها
محمدی با تصریح اینکه در استان چهارمحال و بختیاری نیز همین استقبال بالا و تعامل را شاهد بودیم، گفت: بالغ بر ۱۵۰ هزار پیامک به سامانه پیامکی استانی ارسال شد که مردم از اقصی نقاط استان با مسابقه روزانه زندگی با آیه‌ها ارتباط گرفتند که روزانه به ۱۰ برنده به قید قرعه جایزه نقدی واریز می‌شد.
وی بیان کرد: زندگی با آیه‌ها بزرگ‌ترین پویش در استان چهارمحال و بختیاری بود که بالغ بر ۱۵ درصد مردم استان با آن تعامل و ارتباط مستقیم داشتند.
در حال حاضر سه هزار نفر از مردم استان در اپلیکیشن زندگی با آیه‌ها حضور دارند و در ماه رمضان از مسابقات و آزمون‌ها استفاده کرده و مدرک دریافت کردند.
مسئول مرکز رسانه انقلاب اسلامی استان از ثبت مشخصات بالغ بر سه هزار سفیر قرآنی خبر داد و افزود: بالغ بر ۸۰ هزار محفل و دورهمی قرآنی ذیل نهضت ملی زندگی با آیه‌ها در سراسر استان ثبت شد.
طی یک همایش فاخر با حضور مسئولان استانی از این سفیران قرآنی به قید قرعه و با اهدای جوایز نفیس همچون کمک هزینه سفر کربلای معلی و مشهد مقدس، پاور بانک، کارت هدیه و … تجلیل به عمل خواهد آمد.
تجلیل از سفیران قرآنی در استان
محمدی ادامه داد: هر یک از این ۸۰ هزار محفل قرآنی به طور متوسط جمعیتی بین ۳۰ تا ۴۰ نفر شرکت‌کننده را پوشش می‌داد و لذا جمعیت زیادی در استان در معرض جلسات تلاوت و تبیین آیات منتخب این طرح قرار گرفتند و این برنامه تا دورترین نقاط استان نیز رفت.
وی با اعلام اینکه ۴۵۰ کانال محلی فضای مجازی در استان پای کار نهضت زندگی با آیه‌ها آمدند، گفت: این کانال‌ها و گروه‌ها و صفحات مجازی در بسترهای داخلی و خارجی به صورت روزانه نسبت به انتشار و تبلیغ محتوای زندگی با آیه‌ها اهتمام داشتند که جای تقدیر دارد.
محمدی با قدردانی از مجموعه‌های مختلفی که پای کار نهضت زندگی با آیه‌ها در استان آمدند، گفت: از جمله صدا و سیمای استان که روزانه سه ساعت را به این طرح اختصاص داد و محتواهای ناظر به آن را پوشش می‌داد و نیز نسبت به تهیه و تولید و پخش محتواهای متنوع اهتمام داشت که توانست فضای قرآنی را در استان شکل بدهد.
فضاسازی شهری برای زندگی با آیه‌ها
مسئول روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: نصب بیش از ۵۰۰ متر بنر تبلیغاتی نهضت زندگی با آیه‌ها با همکاری خوب سازمان فرهنگی هنری شهرداری شهرکرد، نصب حدود ۸۰ بوم تبلیغاتی در معابر و چهارراه‌های پرتردد مرکز استان، تهیه و اکران شش هزار پوستر مفهومی زندگی با آیه‌ها در ۱۵۰ نمایشگاه خیابانی در سراسر استان، تهیه و نصب ابرپرچم ۱۵۰ متری زندگی با آیه‌ها در مرکز شهرکرد، اجرای نقالی، پرده‌خوانی و روایت‌خوانی زندگی با آیه‌ها در ۱۵ نقطه شهرکرد از دیگر اقدامات در راستای تبلیغ نهضت بود.
محمدی با قدردانی از خبرگزاری‌ها برای همراهی با پویش قرآنی زندگی با آیه‌ها، اظهار کرد: در این راستا خبرگزاری‌های مهر و فارس به صورت ویژه هم با تولید گزارش‌ها و مصاحبه‌ها و هم انتشار محتوا و … پای کار نهضت زندگی با آیه‌ها بودند که جای قدردانی دارد.
وی بیان کرد: برنامه‌ریزی برای آغاز یک طرح تبیینی با محوریت نهج‌البلاغه در دست انجام است که جزئیات این برنامه در روزهای آینده اعلام خواهد شد.