خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بربوک: قرارداد معدنی کی یف باید با قوانین اتحادیه اروپا مطابقت داشته باشد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 12 فروردین 1404 - 18:52
وزیر خارجه آلمان در جریان سفر به اوکراین اعلام کرد قرارداد معدنی کی یف باید با قوانین اتحادیه اروپا مطابقت داشته باشد.
اوكراين،يف،ايالات،متحده،ترك

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - آنالنا بربوک، وزیر امور خارجه آلمان که در حال ترک کابینه است، امروز سه‌شنبه در جریان سفر به کی یف گفت که قرارداد معدنی اوکراین با ایالات متحده باید با مقررات اتحادیه اروپا سازگار باشد، زیرا اوکراین نامزد پیوستن به این اتحادیه است.
پس از ارسال پیشنهادی جدید از سوی دولت ترامپ به اوکراین در هفته گذشته، ایالات متحده و اوکراین مذاکرات خود را درباره توافق از سر گرفتند.
بربوک ادعا کرد که هدف ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه ویرانی اوکراین است، زیرا عدم پیشرفت در آتش بس جزئی متحدان کی یف را ناامید کرده است.
اوایل امروز، بربوک در آخرین سفر خود به اوکراین قبل از ترک پست، از بسته کمکی جدیدی به ارزش ۱۳۰ میلیون یورو رونمایی کرد.
منبع: رویترز