رسانه جمهوری آذربایجان: پزشکیان به باکو میآید
خبرگزاری دولتی ترند جمهوری آذربایجان در گزارشی به نقل از یک منبع ناشناس در سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان ادعا کرد که انتظار میرود رئیس جمهور ایران به زودی به باکو سفر کند.

به گزارش مشرق، در گزارش خبرگزاری ترند با اشاره به اینکه سفر مسعود پزشکیان برای ماه آوریل برنامهریزی شده، آمده است: در جریان سفر رئیس جمهور ایران به باکو یک مجمع تجاری مشترک برگزار خواهد شد و انتظار میرود چندین توافقنامه از سوی مقامهای دو کشور به امضا برسد.
رئیس جمهور اسلامی ایران پیشتر در گفتوگوی تلفنی با همتای خود در جمهوری آذربایجان بر رایزنیهای موثر و موفق در راستای توسعه و تقویت روابط فی مابین دو ملت همسایه تاکید کرده بود.
مسعود پزشکیان روز گذشته (دوشنبه ۱۱ فروردین ماه) در گفتو گوی تلفنی با الهام علیاف رئیس جمهوری آذربایجان با اشاره به سفر پیش روی خود به جمهوری آذربایجان، تصریح کرد: امیدوارم در این سفر بتوانیم رایزنیهای موثر و موفقی در راستای توسعه و تقویت روابط فی مابین و دوستی و برادری دو ملت همسایه داشته باشیم.
رئیس جمهوری آذربایجان نیز در این گفت وگوی تلفنی افزود: ما بی صبرانه منتظر سفر جنابعالی به کشورمان هستیم تا پیوندهای همسایگی و تعاملات بین دو کشور را بیش از پیش تقویت کنیم.