خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سارقان مامورنما را شناسایی کنید

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 12 فروردین 1404 - 19:59
کرج-جانشین انتظامی استان البرز ازدستگیری اعضای باندحرفه‌ای سارقان مامورنما خبر داد و گفت: بادستور دادستان مرکز استان،تصاویر بدون پوشش این متهمان برای شناسایی از سوی مال باختگان منتشر می‌شود.
سرقت،آگاهي،پليس،استان،شهروندان،مأمور،متهمان،البرز

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد نادربیگی با اعلام این خبر، گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت از شهروندان از سوی چند سارق تحت پوشش مأمور، دستگیری آنها به صورت ویژه در دستورکار مأموران اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی با اشاره به شیوه سرقت این متهمان که با عنوان مأمور انتظامی، تلفن همراه و کارت بانکی شهروندان را گرفته و به سرعت متواری می‌شدند، افزود: سارقان خود را به عنوان نیروی پلیس معرفی کرده و با استفاده از خودروی پژو ۴۰۵ نوک مدادی و عدم آگاهی شهروندان و استفاده از برخی تجهیزات پلیسی اقدام به سرقت می‌کردند که نیاز است مردم در مواجهه با افرادی که با لباس و خودرو شخصی خود را مأمور معرفی می‌کنند حتماً کارت شناسایی معتبر و حکم مأموریت آنان را درخواست کنند.
جانشین انتظامی استان تصریح کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی موفق به دستگیری ۳ سارق حرفه‌ای در خصوص این سرقت‌ها شدند.
افراد دستگیر شده از متهمان سابقه‌دار و حرفه‌ای در امر سرقت هستند که پس از فرار به یکی از استان‌های غرب کشور توسط مأموران پلیس آگاهی استان البرز دستگیر شدند.
وی با اشاره به اینکه متهمان تاکنون به ۲۰ فقره سرقت تحت عنوان مأمور در استان البرز و استان‌های همجوار اعتراف کرده‌اند اذعان داشت: شهروندان در صورت مواجهه با افراد مشکوک با ۱۱۰ تماس بگیرند تا بلافاصله نزدیکترین گشت انتظامی به محل اعزام شود.
نادربیگی یادآور شد: با دستور تلفنی دادستان مرکز استان، تصاویر بدون پوشش این متهمان منتشر می‌شود تا چنانچه شهروندان با این شیوه و یا توسط این افراد مورد سرقت قرار گرفته‌اند، برای طرح شکایت و پیگیری پرونده به پلیس آگاهی استان البرز واقع در کرج-میدان طالقانی- بلوار تعاون- ساختمان پلیس آگاهی، اداره مبارزه با سرقت مراجعه کنند.