خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عامل اصلی ۹۰ درصد سرقت‌ها غفلت در نگهداری از اموال است

مهر | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 14 فروردین 1404 - 12:41
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا دلیل اصلی ۹۰ درصد سرقت‌ها را غفلت در نگهداری از اموال دانست و گفت: بیشترین سرقت‌ها از مغازه‌هایی اتفاق می‌افتد که چفت و بست مناسبی ندارند.
پليس،سرقت،آگاهي،نگهداري،كنترل،منزلتان،غفلت،اموال،اماكن

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمدرضا اکبری، معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا ضمن اشاره به اینکه دلیل ۹۰ درصد از سرقت‌هایی که در کشور اتفاق می‌افتد غفلت در نگهداری از اموال است، گفت: رسیدگی به سرقت‌ها را به ۲ دسته سرقت‌های مهم و سرقت‌های خرد تقسیم کردیم.
سرقت‌های مهم نظیر سرقت‌های منزل، مغازه، اماکن، احشام، محموله، خودرو، قاپ زنی‌ها، سرقت‌های خشن و سرقت‌های عنف در حیطه وظایف پلیس آگاهی است و سرقت‌های خرد نظیر سرقت‌های لوازم داخل خودرو و دوچرخه در حوزه تجسس کلانتری‌ها است که پلیس آگاهی بر روند رسیدگی به این سرقت‌ها نیز نظارت کنترل و اشرافیت دارد.
وی ضمن اشاره به اینکه وظیفه پلیس این است که در کوتاه‌ترین زمان ممکن بیشترین خدمات را به مردم بدهد، ادامه داد: در آسیب شناسی‌ها و گزارش‌هایی که از سراسر کشور برای ما ارسال می‌شود شاهد این مسئله هستیم که یکی از ارکان اصلی وقوع سرقت غفلت مال باخته در نگهداری از مالش است.
اگر به نکات و توصیه‌های پلیس توجه ویژه داشته باشیم می‌توانیم از اموالمان محافظت کنیم.
یک بار کلیدتان را دور بیندازید و ببینید چگونه می‌توانید بدون کلید وارد منزلتان شوید.
هر طور که می‌توانید وارد منزل شوید نقطه ضعف ورود به منزلتان است.
همچنین هنگامی که بدون سوئیچ می‌توانید در خودرویتان باز کنید ضعفش است و باید نقطه ضعف را بپوشانیم.
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه سرقت‌های اماکن به چند دسته سرقت از منازل، مغازه، بانک، انباری‌ها، خانه باغ و..
تقسیم می‌شود، توضیح داد: این سرقت‌ها توسط پلیس دسته بندی شده است.
بیشترین سرقت‌ها از مغازه‌هایی اتفاق می‌افتد که چفت و بست مناسبی برای نگهداری از اموال ندارند و در مغازه‌شان از قفل‌های غیراستاندارد استفاده می‌کنند.
خدا را شکر در حال حاضر شرکت‌های دانش بنیان فناوری‌هایی دارند که افراد به راحتی می‌توانند مغازه‌شان را از طریق گوشی تلفن همراهشان کنترل کنند و این امکان وجود دارد که اقدام‌های لازم را در پیشگیری از سرقت انجام دهند.
توصیه ما این است که حتماً از این فناوری‌ها در راستای کنترل سرقت بهره برده شود.