خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کانون‌های بحرانی در عرصه‌های طبیعی لرستان شناسایی شوند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 14 فروردین 1404 - 16:41
خرم‌آباد - مدیرکل منابع طبیعی لرستان بر لزوم شناسایی کانون‌های بحرانی در عرصه‌های طبیعی این استان تأکید کرد.
شهرستان،حريق،بايستي،طبيعي،منابع،لرستان،حفاظت،اداره،نيروهاي،ا ...

به گزارش خبرنگار مهر، شیرزاد نجفی امروز پنج‌شنبه در اولین جلسه شورای اداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان ضمن تبریک سال نو و عید سعید فطر و تشکر از زحمات کارکنان چه در سال گذشته و چه در ایام نوروز، اظهار داشت: با کار اثربخش، همدلی، مسئولیت‌پذیری، تعهد کاری، نظم و انضباط اداری، پایبندی به مسائل اخلاقی، امانت‌داری، رعایت شئون اسلامی، باانگیزه بودن، جوان بودن و… دست در دست هم دهیم تا بتوان اقدامات اثربخشی را در تعالی اداره کل گام برداریم.
وی با اشاره به اینکه بایستی به توسعه استان کمک کرد و چوب لای چرخ توسعه استان نگذاریم، عنوان کرد: وظیفه اصلی همه ما در اداره کل، حفاظت است و هر فعالیتی که صورت بگیرد؛ ولی حفاظت صورت نگیرد، بی‌فایده است به همین منظور تدابیری اتخاذ شده که تمامی نیروهای شرکتی در اختیار یگان حفاظت استان برای پایداری پاسگاه‌های حفاظتی قرار گیرد.
مدیرکل منابع طبیعی لرستان به جانمایی پنج پاسگاهی که تا پایان برنامه هفتم توسعه راه‌اندازی می‌شوند اشاره کرد و گفت: هشت پاسگاه حفاظتی «شاهیوند» شهرستان چگنی، «قلعه گل» شهرستان خرم‌آباد، «اولاد قباد» شهرستان کوهدشت، «میانکوه غربی» شهرستان معمولان، سپیددشت شهرستان خرم‌آباد، «چم چیت» شهرستان دورود، «شول آباد» شهرستان الیگودرز، «میربگ» شهرستان دلفان بایستی راه‌اندازی و چهار پاسگاه «ویسیان» شهرستان چگنی، «بسطام» شهرستان سلسله، «بزنوید» شهرستان الیگودرز و «طرهان» شهرستان کوهدشت نیز تا پایان سال احداث و راه‌اندازی می‌شوند.
نجفی، تصریح کرد: هشت دستگاه موتورسیکلت از فردا برای پاسگاه‌ها باید در نظر گرفته شود، تمام نیروهای شرکتی باید لباس متحدالشکل بپوشند، آموزش نیروهای یگان و راه‌اندازی مانیتورینگ باید انجام شود، شناسایی کانون‌های بحرانی و… همه‌وهمه باید در دستور کار قرار گیرد.
وی مشارکت هدفمند را بسیار مهم دانست و اظهار کرد: بهره‌برداران مرتع بایستی اولاً عرصه تحت چِرای دام خود را برای پیشگیری از حریق صیانت کنند؛ ولی چنانچه باز باوجود این صیانت‌ها دچار حریق شد بایستی منابع طبیعی را در مقابله با حریق یاری دهند.
مدیرکل منابع طبیعی لرستان با بیان اینکه مدیر هر شهرستان خود باید در موقع حریق در عرصه حضور داشته باشد و شرکت کنند، عنوان کرد: در بحث اطفای حریق سرعت عمل خیلی مهم است و بعد از اطفا، خاموش‌کردن کنده‌های داخل حریق، پایش و آموزش فراموش نشود.