گفتگوی تلفنی نماینده میبد با قالیباف در خصوص مشکل آب شرب در یزد
یزد- رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: با تمهیدات اندیشیده شده انتظامی از وقوع مجدد تعرض به خطوط لوله آب جلوگیری شود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، سید جلیل میرمحمدی، نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی در گفتگوی تلفنی با محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن توصیف وضعیت وخیم استان یزد بعد از تخریب خط لوله انتقالی از ایشان خواست تا ضمن ورود به این مسئله مانع از تکرار مجدد چنین مسائلی شود.
میرمحمدی ضمن تاکید بر آنکه اکثر شهرستانهای استان یزد پس از این حادثه با بحران جدی در تأمین آب شرب خود مواجه شدهاند افزود: در جای جای استان تانکرهای آب قرار داده شده و مردم برای تأمین آب شرب خود با دبههای ۲۰ لیتری در صف میایستند.
وی با بیان اینکه میگویند نهاد ریاست جمهوری دست یزدیهاست و با طرح این مسائل، مظلوم نمایی میکنند در حالی که تاکنون نزدیک به ۵۰ بار در دولتهای مختلف چنین حملاتی صورت گرفته است.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: مدام به دروغ به کشاورز القا میکنند که آب انتقالی به استان یزد اولاً خیلی زیاد است و ثانیاً بیشتر آن صرف کشاورزی و صنعت میشود در حالی که این حرفها از اساس دروغ است و چندی قبل یکی از نمایندگان که ۴۸ ساعت به استان یزد به همین خاطر سفر داشت از نزدیک بی پایه بودن چنین ادعاهایی را مشاهده کرد.
محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در این گفتگو با تاکید بر پیگیری جدی این مسئله خاطرنشان ساخت که چنین وضعیتی شایسته مردم خوب استان یزد نیست و باید هرچه زودتر ایستگاه تأمین آب شرب استان یزد بازسازی شده و روال انتقال آب به استان یزد به حالت عادی برگردد.
وی با اعلام اطلاع از تعطیلی روزهای شنبه و یکشنبه در استان یزد، افزود: الان مهمترین کار این است که ایستگاههای آسیب دیده انتقال آب هرچه سریعتر تعمیر و آماده شود و آنطور که به بنده گفتهاند امید است ظرف یک هفته این کار انجام شود که بخش زیادی از این یک هفته هم گذشته است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اعلام این خبر که با فرماندهان نیروی انتظامی هم در این خصوص مذاکره کرده است ابراز امیدواری کرد با تمهیدات اندیشیده شده انتظامی از وقوع مجدد چنین حوادثی جلوگیری شود.
قالیباف با تأیید درخواست نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی مبنی بر تشکیل جلسه فوری کمیسیون کشاورزی مبنی بر شفافیت میزان انتقال آب زاینده رود به استانهای یزد، اصفهان و چهارمحال و بختیاری در هریک از سه بخش شرب، کشاورزی و صنعت، بر پیگیری آن تاکید کرد.