خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 21 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا هشدار سفر به اوکراین، روسیه، ایران، عراق، لبنان و سوریه بروز رسانی کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 15 فروردین 1404 - 11:58
دولت آمریکا با انتشار بیانیه‌ای از شهروندانش خواست از سفر به ۲۱ کشور پرخطر جهان خودداری کنند.
فهرست،شهروندان،سفر،آمريكا،دولت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - دولت آمریکا فهرست کشور‌های پر خطر برای شهروندان آمریکایی را به روز رسانی کرد.
دولت ایالات متحده با انتشار فهرست به روز رسانی شده از شهروندان آمریکایی خواسته است از سفر به ۲۱ کشور که تحت بالاترین سطح هشدار (سطح ۴) قرار دارند، خودداری کنند.
این هشدار‌ها به دلایلی مانند تروریسم، درگیری‌های مسلحانه، آدم‌ربایی و بی‌ثباتی سیاسی صادر شده‌اند.
کشور‌هایی که به این فهرست اضافه شده‌اند شامل ۵ کشور جمهوری دموکراتیک کنگو، سوریه، سودان جنوبی، ایران، یمن
۱۶ کشور با شرایط بحرانی هستند که مهمترین آنها شامل افغانستان، بلاروس، بورکینافاسو، میانمار، هائیتی، لیبی، کره شمالی، روسیه و اوکراین هستند.
هشدار‌ها در حالی صادر می‌شوند که برخی کشور‌های اروپایی نیز به دلیل سیاست‌های بحث‌برانگیز دولت ترامپ، به شهروندان خود درباره سفر به آمریکا هشدار داده‌اند.
به نظر می‌رسد تنش‌های ژئوپلیتیک در حال تغییر الگو‌های سفر جهانی است.
منبع: پایگاه وزارت خارجه آمریکا