خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 22 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یمن: ناو هواپیمابر «ترومن» را هدف قرار دادیم

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 15 فروردین 1404 - 16:49
سخنگوی نیروهای مسلح یمن با تاکید بر این که تجاوزات آمریکا هرگز یمنی ها را از حمایت فلسطین بازنخواهد داشت، اعلام کرد که ناو هواپیمابر آمریکایی «هری ترومن» را در دریای سرخ هدف قرار داده است.
يمن،مسلح،نيروهاي،آمريكا،تجاوزات،عمليات

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی ارتش یمن امروز جمعه اعلام کرد که در پاسخ به تجاوزات آمریکا علیه یمن، نیروی دریایی، موشکی و پهپادی نیروهای مسلح این کشور کشتی‌های جنگی دشمن و در راس آن ناو هواپیمابر «ترومن» آمریکا را در دریای سرخ با تعدادی موشک کروز و پهپاد هدف قرار دادند.
در بیاینه نیروهای مسلح یمن آمده است که این عملیات در دریای سرخ با تعدادی موشک کروز و پهپاد انجام شد و چند ساعت به طول انجامید و این عملیات دومین عملیات در 24 ساعت گذشته بود.
سخنگوی ارتش یمن بار دیگر بر تداوم حملات تلافی‌جویانه علیه متجاوزان آمریکایی تاکید کرد و گفت: دو حمله هوایی را که دشمن در تدارک انجام آن علیه کشورمان بود، خنثی کردیم.
نیروهای مسلح یمن اظهار داشت که نیروهای مسلح این کشور با تجاوزات آمریکا به کشورشان مقابله می‌کند و برای مقابله با هرگونه تحولات احتمالی در دوره آینده آماده می شود.
در این بیانیه آمده است که متجاوزان خواهند دانست که یمن بزرگ را نمی‌توانند بشکنند یا تسلیم کنند و تجاوزات آمریکا هرگز یمنی‌ها را از حمایت فلسطین بازنخواهد داشت.
انتهای پیام/