خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 22 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعزام بیمار از جزیره خارگ با بالگرد به بوشهر

مهر | استان‌ها | جمعه، 15 فروردین 1404 - 17:53
بوشهر-مدیر عملیات عمومی خارگ گفت: یک بیمار کودک هشت ساله به علت شکستگی شدید ساق پا، با هماهنگی صورت گرفته از جزیره خارگ به وسیله بالگرد به مراکز درمانی تخصصی بوشهر اعزام شد.
خارگ،جزيره،عمليات،فلات،قاره

محمدرضا دشتی‌زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اقدام به‌موقع و همکاری سریع مجموعه‌های مسئول در اعزام این بیمار، گفت: این اعزام با هماهنگی کامل و همکاری مؤثر شرکت نفت فلات قاره انجام شد که جا دارد از مدیرعامل محترم شرکت نفت فلات قاره ایران و مدیران منطقه خارگ و پرسنل فرودگاه شهدای جزیره خارگ صمیمانه تقدیر شود.
مدیر عملیات عمومی خارگ همچنین با اشاره به دستور حمایتی و به‌موقع مدیرعامل پایانه‌های نفتی ایران به مدیریت عملیات عمومی برای تسهیل این عملیات انسانی افزود: این هم‌افزایی بین مجموعه‌های نفتی، نمادی از مسئولیت‌پذیری اجتماعی در شرایط اورژانسی و خاص جزیره خارگ است.
دشتی‌زاده تصریح کرد: اقدامات سریع و هماهنگ‌شده در شرایط حساس، نشان‌دهنده درک درست و انسانی مدیران از اهمیت جان شهروندان و کارکنان ساکن در جزیره است.