خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 22 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرماخورده‌های پرسپولیس رسیدند؟

مشرق | ورزشی | جمعه، 15 فروردین 1404 - 18:30
کادرپزشکی پرسپولیس موفق شد ویروس سرماخوردگی را در کوتاه ترین زمان ممکن در اردوی این تیم کنترل کند
پرسپوليس،همراهي،بازيكنان،ويروس،مشكلي

به گزارش مشرق، طی روزهای گذشته و از زمان سفر سرخ پوشان به قزوین برای رویارویی با شمس آذر ویروس سرماخوردگی به جان مربیان و بازیکنان پرسپولیس افتاد.
وضعیت وخیمی که باعث شد تا کارتال و دستیارانش به علاوه تعداد زیادی از بازیکنان پرسپولیس در جلسه تمرینی روز ۱۳ فروردین غایب باشند.
مووضع به حدی جدی بود که حتی رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس نیز به آن اشاره داشت.
اما به نظر می رسد اقدام سریع کادرپزشکی پرسپولیس نتیجه داشت و نه تنها شیوع بیشتر این ویروس کنترل شد بلکه سرماخورده ها نیز تحت درمان قرار گرفته و مشکلی برای همراهی پرسپولیس در بازی فردا مقابل استقلال خوزستان نخواهند داشت.
از این رو تنها غایبان پرسپولیس برای بازی فردا ایوب العملود و امید عالیشاه هستند که به دلیل مصدومیت قادر به همراهی پرسپولیس نیستند و بقیه بازیکنان مشکلی برای همراهی تیمشان ندارند.