خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 23 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصمیمی برای افزایش قیمت غذای دانشجویی گرفته نشده است

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | جمعه، 15 فروردین 1404 - 22:24
حبیبی گفت: هرگونه تغییر احتمالی در قیمت غذا، مطابق روال معمول و عرف دانشجویی، در آغاز سال تحصیلی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
دانشجويي،تغذيه،منابع،قيمت،دولت

باشگاه خبرنگاران جوان ـ مسعود حبیبی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، در واکنش به برخی خبرها درباره احتمال افزایش قیمت غذای دانشجویی، تأکید کرد که تاکنون هیچ تصمیمی در این زمینه گرفته نشده است.
او ادامه داد: هرگونه تغییر احتمالی در قیمت غذا، مطابق روال معمول و عرف دانشجویی، در آغاز سال تحصیلی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وی افزود: منابع مالی مناسبی در بودجه سال ۱۴۰۴ برای تغذیه دانشجویان در نظر گرفته شده همچنین براساس مصوبه هیات دولت در اسفندماه، تأمین منابع لازم برای پرداخت بدهی دانشگاه‌ها به پیمانکاران تغذیه پیش بینی شده است.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت