خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 23 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ از بانک مرکزی آمریکا خواست نرخ بهره را کاهش دهد

اعتماد | همه | جمعه، 15 فروردین 1404 - 22:52
رئیس جمهوری آمریکا، گفت: وقت آن رسیده که رئیس بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را کاهش دهد.
آمريكا،رئيس،نرخ،بهره،كاهش،پاول،درصدي

رئیس جمهوری آمریکا، گفت: وقت آن رسیده که رئیس بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را کاهش دهد.
کد خبر: 706218 | ۱۴۰۴/۰۱/۱۵ ۲۲:۵۱:۴۳
دونالد ترامپ در پی جنگ تجاری خود با کشور‌های جهان و پیش بینی رکود و افزایش قیمت‌ها در ایالات متحده آمریکا از رئیس بانک مرکزی خواست نرخ بهره را کاهش دهد.
به گزارش ایرنا، وی در پیامی در رسانه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال، از جروم پاول رئیس بانک مرکزی آمریکا (فدرال رزرو) خواست تا نرخ بهره را کاهش دهد.
ترامپ گفت: اکنون زمان عالی برای جروم پاول رئیس فدرال رزرو برای کاهش نرخ بهره خواهد بود.
او همیشه دیر عمل می‌کند، اما اکنون می‌تواند وجهه خود به سرعت تغییر دهد.
پیام ترامپ در حالی منتشر شد که پاول در ویرجینیا برای سخنرانی حضور یافته است و انتظار می‌رود وی سوالاتی در خصوص سیاست ترامپ مطرح کند.
رئیس جمهوری آمریکا، تعرفه جهانی ۱۰ درصدی «پایه» را بر تمامی کالا‌های وارداتی به ایالات متحده، در روزی که «روز آزادی» (دوم آوریل ۲۰۲۵ برابر با ۱۳ فروردین ۱۴۰۴) نامیده می‌شود، اعلام کرد.
ترامپ همچنین از تعرفه ۱۰ درصدی بر کالا‌های انگلیسی و ۲۰ درصدی بر کالا‌های اتحادیه اروپا در یک برهه خاص تاریخی برای تجارت جهانی رونمایی کرد.
ایالات متحده آمریکا برخی از کشور‌ها را با تعرفه‌های بسیار شدیدتری تا ۵۰ درصد، هدف قرار خواهد داد.
ترامپ یک روز پس از اجرای تعرفه‌ها ادعا کرد: عمل به پایان رسیده است و بیمار زنده ماند و در حال بهبودی است.
رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: خبر اولیه این است که بیمار بسیار قوی‌تر، بزرگ‌تر، بهتر و انعطاف‌پذیرتر از همیشه خواهد بود.
آمریکا دوباره بزرگ خواهد شد!